queen____king مدیر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 عنوان دختری ک صبح تا شب آنلاینه | مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 59 پست دختری ک از صبح زود ۸ الی ۱۲ شب بکوب آنلاین بدون حتی یه دقیقه آف شدن فقط ناهار و شام میره چیکار میکنه تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم 1403/10/21 | 22:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 شاید فیلم میبینه پست میبینه میگه هم فیلم میبینم هم با دوستام چت میکنم منم میگم درساشو چرا نمیخونه پسسسس عصبیم میکنه این هدف داره باید درسشو بخونههه تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 خب اگ با پسر هم حرف میزنهمگه پسرا کار ندارن؟ نه منظورم این نبود میگم چرا همش اینستاست درسشو اصلا نمیخونه باید درسشوووو بخونهه تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 اگ تو تلگرام وات انه کار خرابه اگ تو اینستا روبیکا اشکالی نداره تلگرامه میگه فیلم میبینم با دوستام میحرفم میگم اخه چقدر درس نداری مگه تو تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
درخت_کریسمس عضویت: 1403/09/26 تعداد پست: 2616 تلگرامه میگه فیلم میبینم با دوستام میحرفم میگم اخه چقدر درس نداری مگه تو چند سالتونه شما
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 پس میدونه که میبینی به خاطر همین میخواد حرصت بده نه اصلا نمیدونه تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 پسری و انقد ب رلت حساسی؟🙂 خیلی دوستش دارم ما قصدمون جدیه نمیخوام حرصم بده تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5776 تلگرامه میگه فیلم میبینم با دوستام میحرفم میگم اخه چقدر درس نداری مگه تو اگرم با جنس مخالفم چت نکنه این ادم واسه ایندش هیچ اهمیتی واسش نداره پس شما هم خیلی مهم نگیرش چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 اگرم با جنس مخالفم چت نکنه این ادم واسه ایندش هیچ اهمیتی واسش نداره پس شما هم خیلی مهم نگیرش نه اصلا اینطوری نیست اون ب من خیانت نمیکنه میدونه حساسم حتما فیلم میبینه وقتی میگه میبینم تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
گکگدک عضویت: 1403/06/24 تعداد پست: 3033 خیلی دوستش دارم ما قصدمون جدیه نمیخوام حرصم بده شایدم از ناراحتیه ک اینقد آنلاینه😅
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5776 نه اصلا اینطوری نیست اون ب من خیانت نمیکنه میدونه حساسم حتما فیلم میبینه وقتی میگه میبینم ولی ایندش زره ای واسش اهمیت نداره چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 شایدم از ناراحتیه ک اینقد آنلاینه😅 آره خیلی ناراحت شده ازم ولی ازش کلی معذرت خواستم گفتم هدیه بگیرم ببخشی خب اشتباه منم اعمدی نبود ک بخدا استرس داشتم خودش اینو میدونه ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه میگه فرصت بده یه هفته منم نمیتونم اروم و قرار ندارممممم خیای دوستش دارم تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 ولی ایندش زره ای واسش اهمیت نداره چرا میخواد برنامه نویسی یاد بگیره فکرکنم از ناراحتی زیادش داره خودشو به فرصتی ک ازم خواسته تفریح میکنه تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
ذوقعلی عضویت: 1403/08/05 تعداد پست: 5776 چرا میخواد برنامه نویسی یاد بگیره فکرکنم از ناراحتی زیادش داره خودشو به فرصتی ک ازم خواسته تفریح می ... کمکش کن پس چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 کمکش کن پس خودم برنامه نویسم پشتشم جونمو واسش میدم خیلی دوستش دارم خیلی خیلی خیلی تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم
queen____king مدیر استارتر عضویت: 1403/03/26 تعداد پست: 1216 کمکش کن پس میشه تاپیکمو گزارش بزنید تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم