2777
2789
عنوان

دختری ک صبح تا شب آنلاینه

| مشاهده متن کامل بحث + 743 بازدید | 59 پست
شاید فیلم میبینه پست میبینه

میگه هم فیلم میبینم هم با دوستام چت میکنم منم میگم درساشو چرا نمیخونه پسسسس عصبیم میکنه این هدف داره باید درسشو بخونههه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

خب اگ با پسر هم حرف میزنهمگه پسرا کار ندارن؟

نه منظورم این نبود میگم چرا همش اینستاست درسشو اصلا نمیخونه باید درسشوووو بخونهه

تا چند روز دیگر خبری از این حساب منتشر میشه و برای همیشه دیگه با این اکانت و این سایت خدافظی میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ تو تلگرام وات انه کار خرابه اگ تو اینستا روبیکا اشکالی نداره

تلگرامه میگه فیلم میبینم با دوستام میحرفم میگم اخه چقدر درس نداری مگه تو

پسری و انقد ب رلت حساسی؟🙂

خیلی دوستش دارم ما قصدمون جدیه نمیخوام حرصم بده 

تلگرامه میگه فیلم میبینم با دوستام میحرفم میگم اخه چقدر درس نداری مگه تو

اگرم با جنس مخالفم چت نکنه این ادم واسه ایندش هیچ اهمیتی واسش نداره پس شما هم   خیلی مهم نگیرش

چشمانت ارتش هیتلر بود دل من لهستان بی دفاع❤

اگرم با جنس مخالفم چت نکنه این ادم واسه ایندش هیچ اهمیتی واسش نداره پس شما هم خیلی مهم نگیرش

نه اصلا اینطوری نیست اون ب من خیانت نمیکنه میدونه حساسم حتما فیلم میبینه وقتی میگه میبینم 

شایدم از ناراحتیه ک اینقد آنلاینه😅

آره خیلی ناراحت شده ازم ولی ازش کلی معذرت خواستم گفتم هدیه بگیرم ببخشی خب اشتباه منم اعمدی نبود ک بخدا استرس داشتم خودش اینو میدونه ولی نمیدونم چرا قبول نمیکنه 

میگه فرصت بده یه هفته منم نمیتونم اروم و قرار ندارممممم خیای دوستش دارم

ولی ایندش زره ای واسش اهمیت نداره

چرا میخواد برنامه نویسی یاد بگیره فکر‌کنم از ناراحتی زیادش داره خودشو به فرصتی ک ازم خواسته تفریح میکنه

کمکش کن پس

خودم برنامه نویسم پشتشم جونمو واسش میدم خیلی دوستش دارم خیلی خیلی خیلی