2821
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1526220/محلول-برای-کم-پشتی-مو

اینجاکامل توضیح داده گلم

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من قبل از حمام روغن زیتون گرم میکنم میزنم بعد شونه میکنم موهام نرم و براق میشه ریزشمم خیلی کم شده بع ...

سلام ببخشید چرا گرمش میکنید؟بعد موقع شامپو اذیت نیستین که چربیش بره

براچی خوبی؟چه نتیجه ای گرفتی گلم؟

آبرسانه دیگ چرب نیست من چون موهام همیشه رنگه میزنم که موهام تقویتشه قبلا خیلی ریزش مو داشتم الان 3ماهه اینارو میزنم ریزشم  قطع شده پوست سرمم میخوارید وچرب بود خوب شده الان 

ای عشق تو را دارمو دارای جهانم❤
https://www.ninisite.com/discussion/topic/1526220/محلول-برای-کم-پشتی-مو اینجاکامل توضیح داده گل ...

شما استفاده کردین؟نتیجه گرفتی؟من موهام رنگ شدس موهام با حنا رنگ.نمیگیره؟چکارکنم رنگ نگیره

سلام ببخشید چرا گرمش میکنید؟بعد موقع شامپو اذیت نیستین که چربیش بره

اینطوری بهتر جذب سر میشه و رو مو بهتر پخش میشه و مو نرمتر میشه.نه با شامپو چربیش کامل میره حتی قبلا موهام زود چرب میشد و میخوارید الان خوبه خوب شده خیلی دیر چرب میشه خیلی موهام پرتر شده

شما استفاده کردین؟نتیجه گرفتی؟من موهام رنگ شدس موهام با حنا رنگ.نمیگیره؟چکارکنم رنگ نگیره

من سه هفته ست می زنم عالیه..

اون جورکه توتاپیک نوشته حناتوروغن رنگ بازنمی کنه..بازم نمی دونم موهای من مشکیه.

ازخودشیوانابپرس

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
وزی مو رو میگیره؟قیمتش چقده؟

40گرفتم من بعدش سشوار میکنم موهام صاف میشه متوجه نمیشم ولی خارش سرم ازبین رفته وموهام خیلی دیر چرب میشه قبلا هرروز چرب میشد الان تا 4یا5روز موهام اصلا چرب نمیشه

من سه هفته ست می زنم عالیه.. اون جورکه توتاپیک نوشته حناتوروغن رنگ بازنمی کنه..بازم نمی دونم موهای ...

هرروز میزنی؟موهات چیش عوض شده‌؟فقط پرپشت میکنه یا مو رو نرم هم میکنه؟

من ماسک موی اولترادوکس گارنیه مال روغن زیتونش رو خریدم

ماسک موی ابکشی داخل حمومش رو

خیلی نرم میکنه موهامو

یکم وزیشو کنترل کرده

متسک موی فولیکا بیرون حمومم میزنم پایین موهام ک موخوره نگیره و وزش رو میگیره کاملا

من راضیم

هرروز میزنی؟موهات چیش عوض شده‌؟فقط پرپشت میکنه یا مو رو نرم هم میکنه؟

همه ی موارد😊

2825
2823
2791
2779
2792