2777
2789
عنوان

بی بی چک بزنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1470 بازدید | 183 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرح سونو بهت ندادن؟

اونیکه توش قطر ساک و قطب جنینی و کیسه زرده نوشته میشه، البته اون اعداد و اصطلاحات انگلیسی کنار عکس که الان توی تصویر مشخص نیست هم همین چیزاس که گفتن که علائم اختصاری هستن ‌که پزشک به اونها توجه میکنه

عزیزم دو روزه دوغ طبیعی زیاد میخورم ضرر که نداره؟

دوغ سردیه ،نخور عزیزم،این مدت واقعا رعایت کن بهت قبلا گفتم سردی و گرمی زیاده روی نکن اونم رفتی  کلی دوغ طبیعی  خوردی نه پاستوریزه،دختر رعایت کن بزار این دوره رو بسلامتی و بی مشکل طی کنی انشاالله 

دوغ سردیه ،نخور عزیزم،این مدت واقعا رعایت کن بهت قبلا گفتم سردی و گرمی زیاده روی نکن اونم رفتی کلی ...

زهرا جون دو روز پیش بتام ۱۲۰۰۰ بود امروزم یه بتا دارم شده ۱۱۵۰۰ من الان چیکار کنم؟خیلی میترسم

زهرا جون یعنی الان داره سقط مبشه؟

انشاالله که اینطور نیست الان و فردام که دکترت نیست نمیدانم قسمت اورژانس بیمارستان پذیرشت کنه اما کاش پیگیری بکنی یا تلفنی زنگ بزنی ببینی اگه اورژانس بری شاید سونو کردن و دارویی آمپولی بهت بدن ، خدا شاهده در این مورد پایین آمدن بتا اطلاعی ندارم اگه دوستای عزیز دیگه چیزی میدونن کاش بگن ،اگه هم نشد فعلا دسترسی به دکتر داشته باشی مجبوری فعلا داروهات استفاده کنی و استراحت مطلق داشته باش تا شنبه که بری پیش دکترت، توکل به خدا شاید کیسه کوچیکه دفع شده و بتا بخاطر اونکه الان یه کیسه مانده پایین آمده ،بدونه سونو گرافی نمیشه دقیق گفت چه شده 

زهرا جون یعنی الان داره سقط مبشه؟

الان یه عکس برات فرستادم در مورد مطلبی در رابطه با سندرم قل ناپدید شده گفته توی حاملگی چند قلویی اگه یه قل حذف بشه بتا مدتی پایین میاد و جای نگرانی نداره ،نگران نباش عزیزم انشاالله که تو هم اینجوره و بتات باز بالا میره