2777
2789
عنوان

ویروس جدید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 6061 بازدید | 25 پست
بچه سه ماهم گرفته خیلی نگرانم🥺

الهییی😢 حتما زود ببرش دکتر و تحت نظر باشه

بدن بچه‌ها به اندازه خودشون قویه

ایشالا که بخیر میگذره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

دختر کوچولوم سه سالشه گرفته الان یک هفته میشه حالش خیلی بده تو این سه سال هربار سرما میخورد نهایت سه ...

بچه سه ساله من گرفت بردم سرم زدم فقط سرفش مونده ولی خودمم سرمم گرفتم ولی فایده نداشت .بچه سه ماهمم امروز گرفته تب داره سینشم خیلی خراب شده میترسم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان همین ک داری میگی همین مریضی جدید چین هست دیگه

من که دربارش تحقیق کردم گفتن این ویروس

سال 2001 کشف شده بود و جدید نیست

مثل کرونا هم کشنده نیست

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

به ما گفتن نارنگی اینا نخورین. فقط سیب و گلابی.‌ سوپ بده بهش. غذاهای سبک و مقوی. پسر من ۶ سالشه بعد ...

چرا نارنگی نخوریم ویتامین سی داره که برلی سرماخوردگی خوبه 

قبلا میگفتن بخورین 😬

اره فقط سوپ و غذاهای ابکی میدم گلوش انقدر درد داشت نمیتونست اب دهنشو قورت بده صداش در نمیومد سرفه های خشک و قطاری 

خداروشکر سرفه هاش خلطی شده کم کم دیگه هنگام سرفه درد نداره

من که دربارش تحقیق کردم گفتن این ویروسسال 2001 کشف شده بود و جدید نیستمثل کرونا هم کشنده نیست

پس چرا الان میگن داره اپیدمی میشه چون اخبار هم رسما اعلام کرد

من چون بچه دارم میترسم

خدایا از اینکه پسر کوچولو بهم دادی شکر
بچه سه ساله من گرفت بردم سرم زدم فقط سرفش مونده ولی خودمم سرمم گرفتم ولی فایده نداشت .بچه سه ماهمم ا ...

نگران نباش فقط مرتب و سروقت داروهاشونو بده یکم طول میکشه ولی خوب میشن 

چرا نارنگی نخوریم ویتامین سی داره که برلی سرماخوردگی خوبه قبلا میگفتن بخورین 😬اره فقط سوپ و غذاهای ...

چون حساسیت زاست. پسر منم سرفه هاش خلطی شده. صبحا که از خواب بیدار میشه خیلی سرفه میکنه. اوایل اینقدر خلط سنگین داشت و سرفه میکرد که بالا می اورد

دختر کوچولوم سه سالشه گرفته الان یک هفته میشه حالش خیلی بده تو این سه سال هربار سرما میخورد نهایت سه ...

دوست خوب دکتر بچه های من گفت به هیچ وجه اب مرکبات و آب پرتقال ندین تو این مواقع تشدید میکنه ریه رو