2777
2789
عنوان

چقدر احمقه

| مشاهده متن کامل بحث + 498 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احمق انگار نه انگار شوهر من داره سختي ميكشه بعد ادعاشم ميشه بچه هاش مهمن واسش

میدونم چی میگی دقیقا حستو درک میکنم کاش همونجور ک دوسدارن دخترشون تو خونه شوهر خوش باشه برا عروسم همینو بخان بخدا اگه بچم نبود جدامیشدم

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   
احمق انگار نه انگار شوهر من داره سختي ميكشه بعد ادعاشم ميشه بچه هاش مهمن واسش

عزیزم از الان هرجور هستن همونجور باش اگه کوتاه بیای بدجور میخان کولی بگیرن

.به بعضیا باید گفت :...عزیزم قیافه گرفتن قیافه میخواد در جریانی که   

وای ، خوب بگه، مگه مهمه آخه، این اخلاقا چیه آخه 

کاش مشکلات ما هم همین چیزا بود

ذهنتونو با این حرفای خاله زنکی پر نکنید، به فکر این باش چیکار کنی مراسمت باشکوهتر برگذار بشه نه این چرت و پرتا

والا

میدونم چی میگی دقیقا حستو درک میکنم کاش همونجور ک دوسدارن دخترشون تو خونه شوهر خوش باشه برا عروسم هم ...

واقعا ولي نميفهمن اينا منم اگه شوهرم بام خوب نبود حتما جدا ميشدم 

عزيز من وقتي من نيستم و اين بشينه جار بزنه ديگه كي مياد از من بپرسه؟

خودم یه جورایی تجربه کردم خیییلییی حرص خوردم ولی الان میگم اصلا ارزششو نداره فقط با شوهرت خیلی مهربون وبا محبت حرف بزن تا خودش از طرف خودش باهاش حرف بزنه اینم در نظر بگیر که چه تو دوس داشته باشی چه نداشته باشی شوهرت خونوادشو دوس داره و هر رفتاری که با اونا داشته باشی کاملا رو شوهرت تاثیر میزاره.پس به نفع خودت که هرچند هم سخت بهشون احترام بزاری

امروز همون فرداییه که منتظرش بودیم پس همین امروز زندگی کن ،بخند،شاد باش،محبت کن واز همه مهمتر لبخند خدارو ببین😚

خودم یه جورایی تجربه کردم خیییلییی حرص خوردم ولی الان میگم اصلا ارزششو نداره فقط با شوهرت خیلی مهربون وبا محبت حرف بزن تا خودش از طرف خودش باهاش حرف بزنه اینم در نظر بگیر که چه تو دوس داشته باشی چه نداشته باشی شوهرت خونوادشو دوس داره و هر رفتاری که با اونا داشته باشی کاملا رو شوهرت تاثیر میزاره.پس به نفع خودت که هرچند هم سخت بهشون احترام بزاری

امروز همون فرداییه که منتظرش بودیم پس همین امروز زندگی کن ،بخند،شاد باش،محبت کن واز همه مهمتر لبخند خدارو ببین😚