2777
2789
عنوان

کورتاژ

| مشاهده متن کامل بحث + 113 بازدید | 27 پست
تاچندروز خونریزی بودی استراحت و مراقبت تا چه اندازه بود

استراحت کم داشتم ولی خون ریزی تا هفت روز شما سنو دادی بع  از کورتاژ

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاچندروز خونریزی بودی استراحت و مراقبت تا چه اندازه بود

استراحت کم داشتم ولی خون ریزی تا هفت روز شما سنو دادی بعداز کورتاژ

بهترین‌ بهانه‌ برای‌ شروع‌ روز‌جدید‌ من فرشته‌های‌ خوشکلم‌ هستن‌ وهمسر‌ مهربونم پسرای‌عزیزم‌ امیدوارم‌که‌زیرسایه‌ی‌ خداهمیشه‌ سالم‌وموفق‌باشد😍😍قلبت را نگاه دار….اگر هم روزی خواستی کسی را در آن جای دهی….سعی کن فقط یک نفر باشد و به او بگو که تو را….بیشتر از خود و کمتر از خدا دوست دارم
استراحت کم داشتم ولی خون ریزی تا هفت روز شما سنو دادی بعداز کورتاژ

سنو بعد کورتاژ نه بهم نگفت انجام بدم روز اول خیلی کم خونریزی داشتم بعدکم کم بیشتر شد و لخته میاد

سنو بعد کورتاژ نه بهم نگفت انجام بدم روز اول خیلی کم خونریزی داشتم بعدکم کم بیشتر شد و لخته میاد

خوب عزیزم یه سنو برو بعد کورتاژ اول خون زیاد میاد بعد به مرور کم میشه حتما یه سنو برو

اینا ک مسکن نیس که.

می‌دونم مسکن اصلا نداده منم میترسم اگ بخورم خونریزیم باز بیشتر نشه ناپروکسن بروفن هیوسین دیکلو بهم نمیسازه قبلاً ک می‌خوردم بیشتر میشدخونریزیم دکترهم هیچی نداده منم از خودم نخوردم دیگه