mahsa79h مدیر عضویت: 1398/12/27 تعداد پست: 2491 عنوان تولدمه | مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 34 پست و خب هیچ دوستی نداشتم بهم تبریک بگه یعنی یکی دو نفر تبریک گفتن بهم نمیدونم خوشحال باشم که آدمای سمی زندگیم نیستن یا ناراحت باشم که انقدر تنهام :) من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا (این کاربری دست دو نفره) 1403/10/21 | 01:28 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترسوسن عضویت: 1401/11/15 تعداد پست: 1519 تولدت مبارک مهم نباشه برات بابا دیشب تولد منم بود هیشکی بهم تبریک نگفت
کلئوپاتراهستم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2764 خوشحال باش ی جورایی به نظرم منم تنها بودم روز تولدم ولی واقن خیالم راحت بود سمیا دورم نیستن دیگه و از ی طرف دلتنگ کسایی که بودن و نیستن شاید متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️
کلئوپاتراهستم عضویت: 1403/01/15 تعداد پست: 2764 خوشحال باش ی جورایی به نظرم منم تنها بودم روز تولدم ولی واقن خیالم راحت بود سمیا دورم نیستن دیگه و ا ... و اینکه مبارکت باشه و سال و عمر جدید شروع اتفاقات خوب 🥰 متوجه شدم ظاهراً کاربریم دست چندنفره پس اگه دیدین تاپیک ها و حرفای بد هست بدونین برای بنده نیس و دارم یکی یکی پاکشون میکنم🤦🏻♀️