2777
2789
عنوان

ویروس جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 717 بازدید | 57 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش نگید که دست نگه داره تا فردا

من حتی برده بودمش دکتر گفت چیزیش نیست بااینکه نفسش تند بود میگفت ویرووسه فردا بردمش بیمارستان دکتر داااااااد میزد چرا بچه رو دیر آوردی،دیر آوردی دیر آوردی😭😭😭😭

اون دکتر بیسواد هنوز نفس میکشه ولی دختر من نه،میدونی خواهرمم میگفت وسواس نباش از اون به بعد همیشه به خواهرم میگم نسخه نپیچ برا بچه کسی ممکن اوضاعشواقعا بد باشه ولی خواهرم براش عبرت نشده همچنان نسخه میپیچه برا بقیه وسواس نباش وسواس نباش

صدای دخترم تو گوشمه گفت مامان ببخشید خوب میشم،دست خالی برگشتم از بیمارستان

..........
وای الهی بمیرررررم چرا عزیزم بخاطر همین مشکل تنفسی😭

ریه ش درگیر شد اونم فقط با ۳روز تب روز ۴بردمش دکترگفت خیلی دیره نشد نجاتش بدن ،حالا میگن بعد ۳روز تب خطرناکه ولی نیست بخدا اینا ویرووس نیست عفونته،سرماخوردگیه،یادگرفتن که سرماخوردگی نیست عفونت نیست ویرووسه وکوفته ،اگه روز اول چرک خشک کن داده بود بهش اینطوری نمیشد لعنت به من که به دکترا اعتماد کردم

..........
بهش نگید که دست نگه داره تا فردامن حتی برده بودمش دکتر گفت چیزیش نیست بااینکه نفسش تند بود میگفت ویر ...

خدا صبرت بده عزیز دلم واقعا غم سنگینیه،کاملا درست میگی من خودم تا چیزی میشه میرم دکتر تا پسرم سرفه میزنه تو دکترم اما دکتر عمومی چیزی سرش نمیشد بخاطر همون گفتم ببره متخصص ولی درست میگی 😔چشم عزیزم

ریه ش درگیر شد اونم فقط با ۳روز تب روز ۴بردمش دکترگفت خیلی دیره نشد نجاتش بدن ،حالا میگن بعد ۳روز تب ...

عزیز دلم دورازجونت ،نمیدونم چی بگم واقعا سخته،چند سالش بود ؟الان بارداری گلم 

عزیز دلم دورازجونت ،نمیدونم چی بگم واقعا سخته،چند سالش بود ؟الان بارداری گلم

۲سال ونیمش بود ،حرفهای کاربر شیلان داره خاطراتشو یادم میاره،میگه دخترم گفته تکالیفمو معلم بفرسته وبااین حالش تو فکره

دختر من تو تب میسوخت هی دستمو میبوسید میگفت ببخشید ،هی بوسم میکرد،باورت میشه ؟۲سال ونیمه؟ انگار میدونست رفتنیه

آره باردارم ولی دلم به رفتن ،رکزی هزار بار از دلتنگیش تیکه تیکه میشم

..........
خدا صبرت بده عزیز دلم واقعا غم سنگینیه،کاملا درست میگی من خودم تا چیزی میشه میرم دکتر تا پسرم سرفه م ...

چشمت بی بلا همون دکتر عمومی لعنتی اگر اکسیژن خون بچه منو گرفته بود میفهمید اما اصراااااار داشت که ویرووسه وبچت هیچیش نیس

..........
۲سال ونیمش بود ،حرفهای کاربر شیلان داره خاطراتشو یادم میاره،میگه دخترم گفته تکالیفمو معلم بفرسته وبا ...

نگو اینجوری عزیزم خدا بابه دنیا اومدن فرشته ات دلتو انشالله آروم می‌کنه می‌دونم سخته منم داغ دیدم داغ پدر ولی فرزند یه چیز دیگه اس ،ناشکری نکن خدا داده بهت امانت بنابه حکمتش گرفته،اون الان جاش خیلی خوبه،مطمئن باش از من و شما راحت تره ،اما تو باید زندگی کنی به خاطر کوچولوت بخدا با اومدنش زندگیتو تغییر میده منم مادرم جونم به بچه هام بنده اما گاهی نمیشه بجنگیم با زندگی با تقدیر اصلا مگه طرف تو خدا نیست پس اعتماد کن بهش ،توکل کن مطمئن باش یه جایی برات جبران میکنه 

چشمت بی بلا همون دکتر عمومی لعنتی اگر اکسیژن خون بچه منو گرفته بود میفهمید اما اصراااااار داشت که وی ...

متأسفانه تو اورژانسم دکتر عمومی هست باید انقدرررر اصرار کنی تا یه عکس از ریه یا اکسیژن خون بگیرن

اکسیژن خون که کاری نداره الان باید بره ودادوبیداد کنه که حداقل اکسیژنشو بگیرن

میگه حالش بهتر شده نمی‌دونم واقعا خدا کمکش کنه ،خدا به شما هم صبر بده وپاداش اینهمه صبوریتو بگیری انشالله ،امیدوارم بعد از به دنیا اومدن فرشته کوچولوت زندگیت یه تغییر اساسی بکنه وبه آرامش برسی در سلامتی ودل خوش