2821
2789
عنوان

بارداري

| مشاهده متن کامل بحث + 249 بازدید | 40 پست

بچه ها شما تا کی اقدام‌دارید؟من یه هفته ی آخر اقدام نداشتم .میترسم این ماهمم اینجوری از دست رفته باشه 

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
من روز موعدم گذاشتم مثبت بود

مبارك ايشالا صحيح و سالم نيني بياد بغلت ❤️

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

روز موعد نزار يكي دو روز بعد بزار منم قبل موعد منفي شد حالا فردا ميزارم بنظرم خود موعد و يكي دو روز ...

حالا من تو برنامه ی تخمک گذاریه آن لاین دیدم نوشته بود بهترین زمان استفاده از بی بی چک برای من روز شنبه است .یعنی ۵ روز بعد از موعدم.میترسم امروز پری بشم 😢😢😢

آموخته ام که وقتی نا امید می شوم خداوند باتمام عظمتش ناراحت میشود و عاشقانه انتظار میکشد که به رحمتش امیدوار شوم .💗خدایا شکرت 💗
بچه ها شما تا کی اقدام‌دارید؟من یه هفته ی آخر اقدام نداشتم .میترسم این ماهمم اینجوری از دست رفته باش ...

من كه قصد بارداري نداشتم چون شوهرم ميگه يك سال بعد ولي خدا خواست انگاري 

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
من كه قصد بارداري نداشتم چون شوهرم ميگه يك سال بعد ولي خدا خواست انگاري 

به سلامتی انشاءالله. 

حالا من تو برنامه ی تخمک گذاریه آن لاین دیدم نوشته بود بهترین زمان استفاده از بی بی چک برای من روز ش ...

ايشالا كه نميشي

من از ٥ روز پيش كمر درد هاي شديد داشتم هر لحظه فكر ميكردم پري ميشم ولي نشدم امروز دردم اروم تَر شده يكم

به سلامتی انشاءالله. 

فداتشم 

ايشالا كه نميشي من از ٥ روز پيش كمر درد هاي شديد داشتم هر لحظه فكر ميكردم پري ميشم ولي نشدم امروز د ...

من از هفته ی پیش زیر دلم درد میکرد و اطراف نافم تیر میکشید .تا حالا اینجوری نشده بودم‌.خیلی امید داشتم که باردار باشم 

من از هفته ی پیش زیر دلم درد میکرد و اطراف نافم تیر میکشید .تا حالا اینجوری نشده بودم‌.خیلی امید داش ...

من هم دقيقا اين حالت هارو داشتم

و حالت هايي ك تا حالاها تجربه نكرده بودموداشتم

توكل بخدا ايشالا خبر بارداريتو بشنويم تا فردا 😊

من هم دقيقا اين حالت هارو داشتم و حالت هايي ك تا حالاها تجربه نكرده بودموداشتم توكل بخدا ايشالا خب ...

مرسی عزیزم.همچنین برای شما رو .باردار بودی حتما خبر بده 🌹🌹🌹

مرسی عزیزم.همچنین برای شما رو .باردار بودی حتما خبر بده 🌹🌹🌹

مرسي گلم 

ايشالا خبر ميدم❤️❤️❤️