2777
2789
عنوان

شوهر چینی من

| مشاهده متن کامل بحث + 6584 بازدید | 189 پست

شوهرچینی داری و هنوز بلاگری رو شروع نکردی، خب امتیازشو از دست دادی دیگه

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه🥲به نظرتون واقعا همسر خوبی دارم؟ بعضی وقت ها فکر میکنم شاید همسر های بهتری هم تو دنیا وجود داشته ...

تو زنشی یا اون زن تو؟ 

اقا قسنگ معلومه این واقعی نی

برای حاجت روا شدنم یه صلوات بده🍀💚

تقریباً شوره کردم ، ولی کسی پیجمو پیدا نمیکنه😂 برا همین خیلی اشتیاق ندارم

عههه🤣🤣🤣

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

عکسشو. بزار اسی

چطور ثابت کنم که واگعیه تا باورتون بشه؟🥲🙈

فقط عکس 😂

"گیرم واسه حرفی که زدی عذر خواهی کردی" با ذاتی که آشکار شده چه میکنی؟! 🌈یه فنجون چای تازه دم ☕و یه برش کیک 🍰 و موزیک تو سبک مورد علاقم و یه خلوت با خودم به دنیااا دنیا نمی‌فروشم 🥰🥰 یاد بگیرید واسه دل خودتون زندگی کنید نه واسه حرف مردم 💃💃💃گور بابای هرچی حرف مفت🌈🌈 دوستان معذرت ولی درخواست دوستی قبول نمیکنم. کلا تو دنیای واقعی هم دوستی ندارم چه برسه به  مجازی 😉 

حالا اگه شوهرت ایرانی بود الان داشتی تاپیک میزدی چون غذا بلد نیستم بپزم شوهرم با اجاق گاز منو زد😂❤️

البته همه مردای ایرانی هم اینطوری نیستن

ولی اره یه واقعیت تلخه

شنیدم بعضی مردای چینی هم خوب نیستن

کلا خوب و بد داریم

تخم مرغ شانسین

ولی تو بحث غذا مردای ایرانی نگم...🥲