2777
2789
به سلامتي انشالله  چند روز ب موعدتون مونده ؟

۵شنبه ۷دی باید پری بیاد یه بی بی زدم باقطره چکان دوتا خط اومد ولی خیلی کمرنگ بود یه هاله خیلی کمرنگ ولی از این بی بی معمولی هازدم منفی بود 

برام دعا کنید اروم بشم

خدایا بابت همه نعمتهایی که بهم بخشیدی ازت ممنونم
۵شنبه ۷دی باید پری بیاد یه بی بی زدم باقطره چکان دوتا خط اومد ولی خیلی کمرنگ بود یه هاله خیلی کمرنگ ...

انشالله ٧دي بإسلامتي ميگذره و پري هم نمياد و  ب زودي خوش خبر باشي مام اميدوارتر بشيم

عزيز من شنيدم اي يو اي دو سه بار باث تكرار بشه

دكتر شما چيزي در اين مورد نگفت؟

...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵شنبه ۷دی باید پری بیاد یه بی بی زدم باقطره چکان دوتا خط اومد ولی خیلی کمرنگ بود یه هاله خیلی کمرنگ ...

راستش چون اطلاعاتشو ميخوام داشته باشم، اينقدر مزاحمتون ميشم و ازتون سوال ميپرسم، اميدوارم منو ببخشين

...
انشالله ٧دي بإسلامتي ميگذره و پري هم نمياد و  ب زودي خوش خبر باشي مام اميدوارتر بشيم عزيز من ش ...

نه عزيزم هنوز هيچي نگفته 

ولي ديگه شوهرم قبول نميكنه

نه عزيزم هنوز هيچي نگفته  ولي ديگه شوهرم قبول نميكنه

انشالله ك ديگه اصلا لازمت نميشه، فقط سعي كن فكرتو به سمت موضوعات ديگه و خوش آيند منحرف كني تا استرس مانع بارداري نشه، استرس به نظرم بدددترين سمّه ممكنه،،، خيالت راحت الان ني ني تو دلته انشالله

اي يو اي درد داره ؟؟ دكتر خوب تهران سراغ داري؟

...
انشالله ك ديگه اصلا لازمت نميشه، فقط سعي كن فكرتو به سمت موضوعات ديگه و خوش آيند منحرف كني تا استرس ...

نه عزيزم دردش مث معاينه هست منم از كاشانم

سلام عزيزان من تازه به جمع شما اومدم صحبت هايي كه اينجا ميشه خيلي خوبه ،منم بار دوم كه اي يؤ اي ...

سلام السا جون چي شد انشالله كه خوش خبرباشي

[QUOTE= 51131060 ]سلام السا جون چي شد انشالله كه خوش خبرباشي[/QUOTE] سلام عزيزم ايندفعه هم منفي شد ...

اصلا ناامیدنباش گلم خداوند رحیم است

منم ۴شنبه برای دومین بار ای یو ای میشم 

شوهرم که خیلی ناامیده ولی من مطمئنم که خدا حاجتم رومیده

چون خیلی مورد تمسخر دیگران قرارگرفتم 

سلام عزيزان من تازه به جمع شما اومدم صحبت هايي كه اينجا ميشه خيلي خوبه ،منم بار دوم كه اي يؤ اي ...

السا جون چيكار كردي بار دارشدي