2777
2789
عنوان

شده دلتنگ شوی🖤

| مشاهده متن کامل بحث + 470 بازدید | 39 پست
آره از دیروز تا دیشب داشتم خفه میشدم تا اینکه یک پیام ساعت دوازده اومد روی گوشیم از آسمون اومدم زمین

معموما از زمین میرن آسمون 😂

حالا پیام از کی بود و چی نوشته بود.حسودیم شد بهت😂

روزهاست چشمِ امیدم به لطفِ اجابتِ توست💔 ، ناامید نخواهم شد ، تا در بگشایی ...ای مهربان.💕برای پرواز در ارتفاع بالا ...بالهای قوی لازم داشتم ،رنج هایم را نگریستم به شادی هایم فکر کردم..به عبور و مرور  آدمها در زندگیم ... و آنگاه بود که دریافتم به هیچ کس جز خدا اعتماد نباید کرد. سراسیمه به سمتی بازگشتم که نشانی او بود...پذیرفت مرا دست بلاکیف مهربان ش را حس کردم ، و حالا نیک میدانم برای پرواز بایدکه ،بالهایم را تمرین میداد .هیچ چیز در زندگی اتفاقی نیست. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

معموما از زمین میرن آسمون 😂حالا پیام از کی بود و چی نوشته بود.حسودیم شد بهت😂

😂😂😂فرستادم اگر ارسال بشه براتون ببینید 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

😂😂😂فرستادم اگر ارسال بشه براتون ببینید

اول باید یه عددیا حرف کامنت کنید بعدش ویرایشش کنید و عکس رو بزارید

🧜‍♂️هیچ کاربر آقایی ب هیچ عنوان روی کامنت من ریپلای نزنه متشکر🧜‍♂️

اول باید یه عددیا حرف کامنت کنید بعدش ویرایشش کنید و عکس رو بزارید

همین کار انجام دادم گویا قرار نیست بیاد 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

شماها که نباشید، خوب نیستم🙂💔

عزیزم💔

من از صبح دارم تاپیکاتو میبینم 

خودتو با بچه های دیگه سرگرم کن خواهری

پیامه ببین بخند 😂😍

خدا روشکر گاهی فقط یک پیام باعث جان گرفتن دوبارمونه!

فداتشم بذار پیامه بفرستم بخند😂😍 

شده از درد بخندی که نبارد چشمت؟من در این خندهٔ پر غصه، مهارت دارم :)

ای بی خبر از محنت روز افزونم

دانم که ندانی از جدایی چونم💔

فداتشم بذار پیامه بفرستم بخند😂😍

😐😐😐😐😐😐

فقط یه اینطور پیامی میتونه روزمون رو بسازه😂😂😂😂