2777
2789
عنوان

بچه ها بیاین 😍

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 34 پست
خیلی کمه ها ولی ادم ذوق میکنه😂😍

ووووی نمی‌دونم 😁 من تو تابستون بود تو همین نی نی سایت یکی گفته بود منم شانسی رفتم ثبت نام کردم بعدش دیگه سایتشون بسته بود

الان امروز صبح پیام اومد واسم اصلا انقده خوشحالم که خجالت میکشم 😂🤦🏻‍♀️

چی می‌فرستم اصلا ؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ووووی نمی‌دونم 😁 من تو تابستون بود تو همین نی نی سایت یکی گفته بود منم شانسی رفتم ثبت نام کردم بعدش ...

عزیزم😂😍

وایسا عکسشو پیدا کنم

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

وای آخ جون باشه 😍

همین یه ذره بود😅

https://s8.uupload.ir/files/img_7069_vh8w.jpeg

https://s8.uupload.ir/files/img_7068_mqm.jpeg 

|•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا میرسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا میشود، مجازاتش مرگ است•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس میکنم•| 

وااااای بازم خوبه 😍😍😍😍من باشم همشو میخورم تو یه روز 😍راستی هزینه هم گرفتن بابتش ؟

😁😍😍

نه عزیزم حتی هزینه پست هم نگرفتن

وای خدایا شکرت هیچی پول ندارم 😁🤦🏻‍♀️آدرس خونه مادرشوهر مو دادم ببرن اونجا خیالم راحته بهش دست نمی ...

😂😂

پیشاپیش هم تولدت مبارک عزیزم😍

وای فداتشم مرسی 🥺😍♥️

😍😘🫂

شوکووووولات آوردن برات🫠اینجور هدیه ها خیلیی میچسبن🐭🎈

ارههه🥹 دیدم پستچی یه بسته اورد وقتی بازش کردم دیدم چیه خیلی ذوق کردم🥲😂

ارههه🥹 دیدم پستچی یه بسته اورد وقتی بازش کردم دیدم چیه خیلی ذوق کردم🥲😂

آرهههه خیلی کیف میده منم دیدم برای چند نفر فرستادن ولی خودم امتحان نکردم🫠🍫

تولدتم مبارک باشه هرچند که خیلی گذشته😍🎈

همشوووو خوردی؟🐭

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است |