2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 38 پست
اره عزیزم‌ بخدا همینکه امتحان نداشته باشی و مدرکتو بگیری یا ایشالله بری سرکار و استقلال داشتن خیلی ح ...

ممنونم خیلی حس خوبی بهم منتقل کردی امیدوارم به خودت برگرده:*

آخه یسری از آدما و دوستات هم هستن که میرن شهر خودشون و ممکنه دیگه هیچوقت هیچوقت نبینیشون اونا چی؟

ببین سختی داشته دوران دانشجویی ولی من الان صحبتم اینه که خییییلی سریع گذشت و الان آخرشه... خیلی دلم ...

ن بابا یاد بدبختی هاش بیفت دیگه دلت تنگ نشه😂

ارشد و دکتری هن هست اینارو بخون خاطره بساز 

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم انقد زود میگذره ک ادم بعضی وقتا تعجب میکنه میگ مگ همین پارسال نبود ک مثلا کلاس شیشم بودم ولی ...

من یه مدلیم که سخت ترین روزا که میگذرن من فقط قسمت های خوششو یادم میمونه... 

الهی که دنیا به کاممون شیرین بگذره هرچند سریع و تند باشه...

من الان یه ازمون خیلی مهم دارم که ۲۰ رو دیگه است امروز تازه برای اولیت بار استارتشو زدم الانم بیدار ...

برام مهمه واقعا ولی میدونی بعضی وقتا تنبلیم که میشه درس بخونم با خودم میگم خب زمان که داره میگذره انقدر سریع چرا کاری رو نکنم که دوست دارم الان انجام بدم؟ چرا سختی بدم به خودم؟ خیلی افکار بدیه که میاد تو سرم...

ممنونم خیلی حس خوبی بهم منتقل کردی امیدوارم به خودت برگرده:*آخه یسری از آدما و دوستات هم هستن که میر ...

از ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان کلی رفیق داشتیم و بعدش تو مرحله بعد با کلی ادم جدید اشنا شدیم شماهم با کلی همکار جدید اشنا میشی و اون رفیقا هم از راه تلفن درارتباط هستی گاهی هم همو میبینید تمام زندگیت ک ب اونا وصل نیس خواهر😂❤

وای دقیقا منم عاشق کارم ی پولی میاد تازه مدرکتم گرفتی میری سرکار مستقل میشی پخته تر میشی اسی خیلی ن ...

اره پول و اینا رو منم دوس دارم

ولی میگم تکرار نشدن دیگه‌ی دوران دانشجویی و کسایی که یه مدتی بالاخره باهاشون بودی یکم غصه داره یا شایدم من الکی حساس شدم امشب... هوف خیلی نازک نارنجیم من

وای دقیقا منم عاشق کارم ی پولی میاد تازه مدرکتم گرفتی میری سرکار مستقل میشی پخته تر میشی اسی خیلی ن ...

دقیقااا 

تازه هرسری ام کلی رفیق جدید پیدا میکنی‌

من جای اسی بودم الان ذوق فارغ التحصیلیمو داشتم😍

ن بابا یاد بدبختی هاش بیفت دیگه دلت تنگ نشه😂ارشد و دکتری هن هست اینارو بخون خاطره بساز

هعی راست میگی نمیدونم چرا دلم گرفت امشب مخصوصا که یه کلیپ فارغ التحصیلی از بچه‌های ورودی قبلی دیدم خیییییلی گریه م گرفت

از ابتدایی و راهنمایی و دبیرستان کلی رفیق داشتیم و بعدش تو مرحله بعد با کلی ادم جدید اشنا شدیم شماهم ...

آره راست میگی ممنون که با حرفات بهم آرامش دادی عزیزم

نمیدونم سر شب یه کلیپ فارغ التحصیلی دیدم خیلی حالم منقلب شد ولی الان دیدم زندگی شخصی خودم و خانواده مو دارم خداروشکر دوست‌ها تو هر دوران میان و میرن

هعی خداجون شکرت

دقیقااا تازه هرسری ام کلی رفیق جدید پیدا میکنی‌من جای اسی بودم الان ذوق فارغ التحصیلیمو داشتم😍

آره واقعا حرفاتون حالمو بهتر کرد...

راست میگین دوست‌ها میان و میرن

اره پول و اینا رو منم دوس دارمولی میگم تکرار نشدن دیگه‌ی دوران دانشجویی و کسایی که یه مدتی بالاخره ب ...

شاید هورمونات ریخته به هم 

به سختی هاش فکر کن 

وای من دق مرگ شدم کارشناسی رو 

خداروشکر تمومه ی ترم دیگ

راستی ی سوال من ی درسی رو ک مونده بود از ترمهای قبل این ترم برداشتم ولی تو برنامه امتحانیم نیس چراا

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

دقیقااا تازه هرسری ام کلی رفیق جدید پیدا میکنی‌من جای اسی بودم الان ذوق فارغ التحصیلیمو داشتم😍

منم امسال فارغ میشم 

خوشحالم تموم شد دوران سم کارشناسی 

چون من خیلی نپخته بودم و شه ستان بودم 

اومدم تهران  دانشگاه و خیلی چشم و گوشم باز شد 

قدر خودم ببشتر میذونم

هعی راست میگی نمیدونم چرا دلم گرفت امشب مخصوصا که یه کلیپ فارغ التحصیلی از بچه‌های ورودی قبلی دیدم خ ...

اوسکوت نباش خواهرم 

شاید هورمونات ریخته به هم به سختی هاش فکر کن وای من دق مرگ شدم کارشناسی رو خداروشکر تمومه ی ترم دیگر ...

اره نزدیک عادت ماهانه‌مم هست یکم حساس و زودرنج شدم...

اوهوم راست میگی به سختی‌ها و بدبختی‌هاش فکر کنم

به آموزش دانشکده‌تون زنگ بزن نمدونم تو کارنامه‌تم نیست واحدش؟

اره نزدیک عادت ماهانه‌مم هست یکم حساس و زودرنج شدم...اوهوم راست میگی به سختی‌ها و بدبختی‌هاش فکر کنم ...

نه کلا نیس😑😑خود آموزش انتخاب واحد کرده بود برام😑😑

وای ترم آخرم چیکار کنم