2777
2789
زیر چشم چپت رو نگاه کن اگه مویرگ v شکل دیدی پسره و u شکل دخترسر هر دو بچه هام این درست بودهو اینکه ت ...

تقویم چینی دو تا زدم هر دو پسر من دلم دختر میخواد 

پسرم کوچیکه سرش دو تا پیچ داره میگن بعدی پسره باز ، باز ناف پسرمو نگاه میکنن میگن باز بعدی پسر 😂تست جوش شیرین هم کف کرد 

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

من 5 هفتمه خواب آلو شدم از تمیزی خوشم میاد اما کار نمیکنم زیاد میترسم و خسته میشم علاقه به شوری دارم ...

ویارات مثه منه ولی زیادنمیشه اعتمادکردبه ویارا.مال من پسرشد

اگه براخودت که نمیتونی ولی من باردار بودم همعروسم اروم که من نفهمم نمک ی ذره ریخت رو موهام من بعد چن ...

ممنون امتحان کنم رو خواهرم 😂حامله اس اگه دست نکشید ب دماغ چی؟ دست چی بکشه دختره ؟

تقویم چینی دو تا زدم هر دو پسر من دلم دختر میخواد پسرم کوچیکه سرش دو تا پیچ داره میگن بعدی پسره باز ...

منم کله پسر اولم دو تا پیچ داشت😁

نگاه کن زیر چشم چپت رو اگه v باشه پسره مبارکه

خدا به ما دختر نمیده دیگه😬😪

برای رویاهات بجنگ با تمام قدرت 

منم کله پسر اولم دو تا پیچ داشت😁نگاه کن زیر چشم چپت رو اگه v باشه پسره مبارکهخدا به ما دختر نمیده د ...

آره زیر چشمم عدد v پس پسره دیگه ❤️😂 باز خدا رو شکر سالم باشه درسته دلم دختر میخواست اما باز شکر خدا