fatikhanoomiiiiiiii مدیر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 563 عنوان حس ششم | مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 41 پست یک حس ششم بیاد ازش سوال دارم توروخدا 1403/10/19 | 18:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 نمیدونم چرا یه حس بدی گرفتم انگار دوست داره ولی ادم درستی نیست بنظرم ازش فاصله بگیر عزیزم حالا خودت ... موجیه ،ادم خوبیه ولی مغرور و از خود راضیهحالا حس میکنی بهم پیشنهاد رابطه میده؟اگه آره چند وقت دیگه؟و یسوال مهم:اینکه اصلا گاهی باهام حرف نمیزنه و نگام نمیکنه ولی با دیگران حرف میزنم ینی بی تفاوته یا میخاد بی تفاوت نشون بده؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
دختذلنپت عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3964 فکر کنم دلیلش هم خانواده اش هستن و هم سر کار به نظرت منو دوست داره یا نه از من و زندگیش راضیه یا نه اره انگار خیلی دوست داره ولی خیلی فشار روشه و تو شرایط سختییه و خستست. سعی کن بهش کمک کن
دختذلنپت عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3964 موجیه ،ادم خوبیه ولی مغرور و از خود راضیهحالا حس میکنی بهم پیشنهاد رابطه میده؟اگه آره چند وقت دیگه؟و ... عزیزم ناراحت نشیا حسمه ممکنه هم درست نباشه ولی یه چیزی انگار بهم میگه بهت پیشنهاد نمیده و از رابطتون پشیمونه ولی از طرفی هم نمی خواد ناراحتت کنه
fatikhanoomiiiiiiii مدیر استارتر عضویت: 1401/07/13 تعداد پست: 563 اره انگار خیلی دوست داره ولی خیلی فشار روشه و تو شرایط سختییه و خستست. سعی کن بهش کمک کن ممنون گلم برات صلوات میفرستم
نباتdf عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 8480 اره انگار خیلی دوست داره ولی خیلی فشار روشه و تو شرایط سختییه و خستست. سعی کن بهش کمک کن کی پیام میده ؟؟کی همو میبینیم ؟؟
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 عزیزم ناراحت نشیا حسمه ممکنه هم درست نباشه ولی یه چیزی انگار بهم میگه بهت پیشنهاد نمیده و از رابطتون ... ما رابطه نداریم,همو میشناسیم فقط معمولا چقد حست درست در میاد؟ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
دختذلنپت عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3964 ما رابطه نداریم,همو میشناسیم فقط معمولا چقد حست درست در میاد؟ نمیدونم واقعا عزیزم معمولا هم درست در میاد هم نمیاد
gharinpa عضویت: 1403/06/15 تعداد پست: 2816 نمیدونم واقعا عزیزم معمولا هم درست در میاد هم نمیاد باشه عزیز ممنونم ازت❤️ من نیز چشم از خواب خوش بر می نکردم پیش ازین
آفتابگردنهههه عضویت: 1403/05/12 تعداد پست: 3389 نه عزیزم خیانت نمی کنه ولی احساس می کنم یجورایی شوهرت پریشون و ناراحته سلام عزیزمماه تولدم؟سجاد به زهرا برگشت واقعی داره؟اگه اره چه موقع؟بهم میرسن؟
دختذلنپت عضویت: 1403/08/29 تعداد پست: 3964 سلام عزیزمماه تولدم؟سجاد به زهرا برگشت واقعی داره؟اگه اره چه موقع؟بهم میرسن؟ انگار حسم میگه ماه تولدت شهریوره انگار بله بهم میرسن بازم حسمه ممکنه اشتباه باشه