2777
2789
عنوان

جوکر🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 2506 بازدید | 58 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فیناله خب ، بهترینای این چند فصلو‌جمع کردنفینال یعنی همین

چه زود فینال شد؟ مگه چند فصل پخش شد؟

بعدم شهرام قائدی و شفیعی جم نبودن تو جوکر ۲. چجوری اومدن فینال؟؟؟؟

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

چه زود فینال شد؟ مگه چند فصل پخش شد؟بعدم شهرام قائدی و شفیعی جم نبودن تو جوکر ۲. چجوری اومدن فینال؟؟ ...

قائدی رو نمیدونم

اما شفیعی جم بعنوان زامبی بود

کسانی که به ما وعده بهشت دادند، چیزی جز جهنم خلق نکردند...

اره منم بدم مباد از اوجی و رشید و حتی صادقی فقط نیما رو اوکی هستم خوشمم نیومد مهسا برنده شد زنیکه لو ...

والا همشم میخندید. حقش نبود برنده شه. حق مریم سعادت بود

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

چه زود فینال شد؟ مگه چند فصل پخش شد؟بعدم شهرام قائدی و شفیعی جم نبودن تو جوکر ۲. چجوری اومدن فینال؟؟ ...

جوکر ۱ یادم نیست چند فصل شد

اما جوکر ۲ ، چهارتا فصل شد

تازه اگه قرار بود بهترینا بیان باید جواد رضویان یا مثلا هادی کاظمی اینا هم میومدن

یه دختر باید شبیه پروانه باشه....                               دیدنش زیبا؛گرفتنش سخت!!🦋💜
مسخره ترین برنامه جوکره

مسخره نبود خدایی. اونموقع که سیامک انصاری مجریش بود خبلی خنده دار بود.

اره منم بدم مباد از اوجی و رشید و حتی صادقی فقط نیما رو اوکی هستم خوشمم نیومد مهسا برنده شد زنیکه لو ...

زنیکه کلمه‌ی قشنگی نیست عزیزدلم