2777
2789

‼️خبر خوش برای متقاضیان تحصیل در بزرگترین دانشگاه دولتی کشور:

🔺️ثبت نام کارشناسی دانشگاه پیام نور بر اساس سوابق تحصیلی از ۱۹ دیماه در سایت سنجش؛

Sanjesh.org 

┄┄┅┅┅┅┄❅💠❅┄┅┅

تا ۲۴ دی ماه وقت هست┅┅┄┄

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای پس چرا کافی نت به من گفت ۲۴ ام شروع میشه 🥺🥺🥺

اینو توی کانال دانشگاه گذاشتن دیگه نمیدونم

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم! 

معمولا اطلاعات غلط نمیزارن هیچوقت

خودت سایت سنجش رو چک کن

چرا تاپیکت حذف شد 🫥

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

چی بگم 😂

واقعا متاسفم براشون عقده ای ها، چند وقت پیشم همش تاپیک میزدن شماها اسم عروسکو گذاشتین مرتضی پس حتما قصد دارید اسامی ائمه رو تخریب کنید 🥴

کاربرا یه دقیقه به خدا واگذارم نکنید ببینم دارم چیکار کنم😂وقتی کم میاری توی تاپیکای من نگرد اونایی که‌ میبینی فان هستن ، بری لحن پست هامو بخونی متوجه میشی😁پس زور الکی نزن دنبال اهرم فشارم نگرد اگه بلدی با منطقت جواب بده اگرم بلد نیستی با ریپلای نکردنت خوشحالمون کن😘پسرا به من درخواست دوستی ندین پسرِ نینی سایتی کنسله🎀 اینم دستمال برای پاک کردن اشک هاتون🧻

واقعا متاسفم براشون عقده ای ها، چند وقت پیشم همش تاپیک میزدن شماها اسم عروسکو گذاشتین مرتضی پس حتما ...

اینجا نمیشه راجبش حرف زد چ برسه بخام برم ثبت احوال عوضش هم بکنم این کشور زور و اجبار حرف اولو میزنه

اینجا نمیشه راجبش حرف زد چ برسه بخام برم ثبت احوال عوضش هم بکنم این کشور زور و اجبار حرف اولو میزنه

نه اینجا یه سری مذهبی نمای افراطی هستن که گزارش میزنن فک میکنن همه بیکارن اینارو سوژه کنن .. 

عزیزم تو خونه آیدا صدات میزنن؟ اگه اینجوری باشه کارت اسون تره