2777
2789
عنوان

رسمتونه؟؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 27 پست
خیلی خوش شانسین که برای شما این رسم رو اجرا نکردن من جای شما بودم کلیم خوشحال میشدم اینا رسم نیست & ...

این کجاش خوش شانسیه ...نادیده گرفته شدن؟؟؟؟من از این رسم خوشم نمیاد اما واسه هیچ کس اجرا نکنن نه فقط من بدبخت

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

این کجاش خوش شانسیه ...نادیده گرفته شدن؟؟؟؟من از این رسم خوشم نمیاد اما واسه هیچ کس اجرا نکنن نه فقط ...

چرا اینقدر قضیه رو برا خودتون سخت میکنین

نادیده گرفته شدن مگه به ایناست

به خاطر ارامش خودتون ول کنین این مسئله رو

با یک کارت کتابخانه بیش از یک گواهینامه رانندگی می توانید به جلو حرکت کنید

از رسم و رسوم بدم میاد جز توقع و دلخوری و مقایسه و چشم و هم چشمی وهزینه اضافی هیچ ثمری نداره 

این رسما واسه قدیمیا خوب بود که زندگیشون ساده بود و پیچیدیگی امروز نداشت هزینه ها کم بود مردم دلشون خوشتر بود

خب ما رسم داریم همیشه هم اجرا کردن به من که رسیدن به فراموشی سپردن

هیچ رسمی واسه من اجرا نکردن (برای بقیه جاری ها همه رسوم رو به جا آوردن)

تازه هی میگفتن مامانت چرا پاگشامون نکرد

منم گفتم خانواده عروس رو پاگشا می کنن نه داماد رو

ولشون کن به این چیزها فک کنی دیوونه میشی

مادرشوهرمن رسم از خودش درست کرده برای عروساش که پرستار و یا معلمن کادو میبره روز معلم و پرستار 

به من که میرسه چیزی نمیاره خوب منم کارمندم

ولی پدرشوهرم پنهونی برام پول میاره و میگه کسی نفهمه خیلی دلم میشکنه فک می کنم صدقه بهم میده

هیچ رسمی واسه من اجرا نکردن (برای بقیه جاری ها همه رسوم رو به جا آوردن) تازه هی میگفتن مامانت چرا پ ...

دقیقا مادر شوهر منم برام پول اورد  پرو پروگفت جاریت نفهمهحالا واسه اون همه کار کردنا واسه من نه

نه نداریم همون عقد برای عروس میبریم فقط. برای دختر نمیبریم . اما خانواده عروسمون ک تبریزی هستن این رسمودارن. حالا نمیدونم 

وقتی همه بگیم مملکت با حرکت من ی نفر درست نمیشه نباید توقعم داشته باشیم ک جهان اول و دوم باشیم ...من اگه اب استفاده نکنم درست میییشه ؟؟؟ من اگه ماشین نخرم درست میشه؟؟؟ من اگه طلا نخرم درست میشه ؟؟؟ من اگه اشغال نریزم محیط زیست مشکلش حل میشه؟ من اگه کتاب بخونم فهم مملکت میره بالا؟؟؟ من ی نفر اگه راهنما بزنم همممه مشکلات راهنمایی رانندگی حل میشه ؟؟؟؟ هممممش همممینجوری حرف میزنیم ...این من منا میلیون ها منه

یلدای اول برای دختر می برن و هرسال هم عیدی می برن. خیلی هم رسم بدی نیست. به شرط اینکه تجمل قاطیش نباشه. آخه آدم سال اول خونش نشسته هرچه قدرم با شوهرش خوب باشه یه حس غربت و دلتنگی داره. یه هو براش کادو می فرستن خوشحال می شه دیگه. ما حتی مامان بزرگامونم هرسال به همه دخترای متاهل (چه دختر، چه نوه) عیدی می دن. مامان بزرگم برای مامانم و ما کادو می خره. بعد کادوی منو می ذاره کنار کادویی که مامانم برام گرفته با دسته گل (یا سبزه) و شیرینی چند روز قبل عید می فرستن در خونه مون. منم برای خواهر مجردم  از قبل یه چیزی می گیرم به اصطلاح پس می فرستم. خیلی هم خوبه. بهتر از اینه که هی تو عید به هم پول بدیم. بعد تعارف کنیم نه تو رو خدا. دستتون درد نکنه. زحمت نکشید. خجالت دادید.
حتی اگه یکی پدر و مادرش فوت کنن وظیفه برادر بزرگ و زن برادرشه که قبل از عید براش عیدی بفرستن. خیلی هم خوبه. ما که تا حالا مشکلی در این زمینه نداشتیم که مثلا زن داداشی از این هدیه که برای خواهرشوهرش می گیره ناراحت باشه. چون دختر صد سالشم بشه دلش به خانوادش گرمه. مگه چه دلخوشی داریم؟ خودمم نمی ذارم مطلقا شوهرم دست خالی بره خونه خواهرش. با اینکه خب اونا کلا به هیچ هدیه ای اعتقاد ندارن. ولی باز به شوهرم می گم ببین وقتی دست پر می ری خونه خواهرت چقدر جلو شوهرش سربلند و خوشحال می شه.