2777
2789
عنوان

اساس كشي

| مشاهده متن کامل بحث + 305 بازدید | 47 پست
خونه جدیدو که تمییز کردی , اول وسایل کوچیک آشپزخونه رو بشور بزار سره جاشون , بعد بزرگا راحت چیده میش ...

اره بهترين راه حل همينه 

اخه تازه عروسم همه وسايلم مثله ميز تلويزيون مبل سفيدن  هم نو هستن از ي طرفك استرس خراب شدن اينارو دارم

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من الان در حال جمع کردنم خیلی سختمه افسرده هم شدم. اگه ادم میخاست بره خونه خودش باز یچیزی خونه رهنی. ...

منم 😩 حالم بده اصن واس ي اساس كشي داغون شدم

خدا جونم هزار مرتبه بخاطر پسر كوچولوم شكر پسرم مامان عااااشقته🙏🏻خودت حافظ و نگهدارش باش🙏🏻دامن همه منتظرارو سبز کن🌹خاله ها برای سلامتی پسرم میشه یه صلوات بفرستید🌹
اره بهترين راه حل همينه  اخه تازه عروسم همه وسايلم مثله ميز تلويزيون مبل سفيدن  هم نو هست ...

اگه بخوای از بیرون میان برات جوری بسته بندی میکنن که خیالت راحت باشه

زندگی ، اتفاقِ نادریست که برای بعضی از زنده ها می افتد...
خونه خریدین یا اجارست

نه دوباره أجاره اينجا خيلي گرونه لامصب فقط ١٠٠ ميليون ميخوايم بدين رهن تازه ١ تؤمن اينا هم هزمته بدين اجاره

اره بهترين راه حل همينه  اخه تازه عروسم همه وسايلم مثله ميز تلويزيون مبل سفيدن  هم نو هست ...

باربری بگین ببره راحتره وسایل مو کاملا سالم رسوندن اولم کابینتا رو بچین جمع کن کارتنا بعدم اتاق و حال، خونه جدید اول تمیز کن بعد برو

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره

منم اولین باره میخام اثاث کشی کنیم اصلا نمیدونم چه جوریه بیشتر ذوق دارم تا عصبی بودن 😶😶ماچهارساله اینجا بودیم الان دلم میخاد برم یه خونه دیگه 

💖فقط خدا💖از دیماه ۹۲منتظر اومدن یه نی نی توی دلم هستم ودلم میخاد مادربشم چشم انتظاری سخته ولی شیرین 😍وقتی ته دلت قرصه که خدا بهت خیلی زود نی نی میده 😍😍میشه یه صلوات برای زودتر رسیدن این روز قشنگ برام بفرستین 🌹🌹
نه دوباره أجاره اينجا خيلي گرونه لامصب فقط ١٠٠ ميليون ميخوايم بدين رهن تازه ١ تؤمن اينا هم هزمته بدي ...

چند متری اجاره کردین

زندگیمون شده ؛"اشکال نداره،از هیچی که بهتره
اگه بخوای از بیرون میان برات جوری بسته بندی میکنن که خیالت راحت باشه

خيلي رو تميزي حساسم به دلم نميچسبه بگم از بيرون بيان

عزیزم منم دست تنها بودم همه ی وسایلت و از قبل جدا جدا بسته بندی کن روشون بنپیس چی هست،فقط بمونه وسایل بزرگت اونارم باربری بگو سختی نداره 

خدای من...این روزها دائما متوجه استجابت دعاهایم می‌شوم..شکر من کجا و بزرگی این نعمات کجا؟خدایا باز مثل همیشه شرمنده ام...من کجا و این همه لطف و محبت کجا؟شکر من کجا می‌تواند ذره ای از این نعمت‌های تو را جبران کند؟فرزندم جان مادر....درست زمانی که بین همه ی اگر ها و باید و شاید ها و چون ها و چرا هامصصم می شوی بنشینی بر سر سجاده ی مهرش و از خدا نام مادر را التماس کنی ....و بعد خدا منتش را ... نعمتش را.... در حقت تمام کند و نام زیبای مادر را برازنده ی باقی اسمت کند قصه ی روزهای تنهاییت تمام می شود یکی می آید که تو،  به لطف بودنش بهترین حس ها را تجربه می کنی و به ضمانتش وامِ مادرانگی می گیری...خودت را از دفتر اولویت هایِ خودت، داوطلبانه خط می زنی .... بند بند وجودم...یادت بماند که همه ی این ها خستگی دارد ... نگرانی دارد...اما....این حس به همه دنیا می ارزد...با تمام وجودمون منتظرت هستیم کنجد کوچولوی مامان و بابا...خدایا به حق شهدای کربلا دامن همه دوستام و سبز کن
منم اولین باره میخام اثاث کشی کنیم اصلا نمیدونم چه جوریه بیشتر ذوق دارم تا عصبی بودن 😶😶ماچهارساله ...

اخه خونمون نقليو خوشگله دوسش دارم