2777
2789
عنوان

ویزام اومد

| مشاهده متن کامل بحث + 4629 بازدید | 182 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تاپیکات نمیان به هم‌. احتمالا یه دختر مدرسه ای خیالباف نیستی؟یا کاربری دست ۱۵۴۳۷ نفره؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
🥰🥰🥰مبارک باشه🥰🥰🥰آمریکا خوش بگذره کدوم شهرش میری؟اونجا رفتی بازم بیا نی نی سایت یه خانمی از آلم ...

ممنونم🌷

نیویورک

چشممم😁

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

کاربری دست دو سه نفره 😂

من که باور نمیکنم...بهرحال موفق باشه

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜فقط حیدر امیرالمومنین است 💚جمهوری اسلامی حرم است 🧡زنده باد مقاومت/مرگ بر اسرائیل / درود بر رزمندگان اسلام/سلام بر شهیدان💙شهید جمهورم...همیشه در قلب ملت خواهی ماند:)❣ کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

تاپیکات نمیان به هم‌. احتمالا یه دختر مدرسه ای خیالباف نیستی؟یا کاربری دست ۱۵۴۳۷ نفره؟

جان ؟

از یه جایی باید قبول کنی  که بعَی آدما فقط تو //قلبت// می‌مونن. نه تو زندگیت!:)🫠❤️‍🩹 

وای مبارکههههآزاد شدی دختر تبریکککک

ممنونممم ایشالا شمااا🌷🌷🌷🌷🌷

به سلامتی ، چقدر زود پرواز گرفتی 😍

به خوبی و خوشی بری عزیزم

••• من یکم فارسی مشکل دارم ، ممکنه توی جمله بندی خطا داشته باشم و نتونم منظورمو درست برسونم ، لطفا اگر سو تفاهم شد براتون ، قبل از ناراحتی از من بپرسید که براتون توضیح بدم••• 🩷براتون بهترین هارو از پدر آسمانی طلب میکنم

جان ؟

کجای حرفم سخت بود؟

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
به سلامتی ، چقدر زود پرواز گرفتی 😍به خوبی و خوشی بری عزیزم

ممنونمم🎀🎀

فقط اونایی که دارن تهمت فیکی و دروغ میزنن 

اگر دروغ گفته به خودش خیانت کرده 

اگر نگفته شما به خودتون خیانت کردین، تهمت زدید 

لطفا ادم باشید و بی تفاوت... 

𝐇.𝐒💍👰                                                                               تو موندگارترین خاطره عمرِ منی. 🩷