2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آیییییی کلکا مچتونو گرفتم 😂😂😂😜😜😜 اووووف برشما باد نالوتیا تو تاپیکای غریب غربا جمع نمیشین بعد ...

کلک تویییی....تاپیک سرکاری....ای شیطون

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤
آیییییی کلکا مچتونو گرفتم 😂😂😂😜😜😜 اووووف برشما باد نالوتیا تو تاپیکای غریب غربا جمع نمیشین بعد ...

😐😐😐😐😐

ببین یعنی ننگ به نیرنگ تو 

پول حجم اینترنت ما می چکد از چنگ تو

به خاطر گناهی که باهاش امتحان نشدی کسی رو سرزنش نکن... شاید اگر تو جای اون بودی گناهکار بزرگی میشدی 
وقت نداره،داره هی مادرشوهرشو این رو اون رو میکنه خوب جزغاله شه،😂. 

وای😂😂😂

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

😒

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

از فانتزیام اینه یکی داستان یا تاپیکی زد و خواست بتعریفه ولی نگه تو پست اول هیچکس هییییییچ پستی نذارررره....... همه انلاین بخونن..... 

پایه هستید؟؟؟؟ 

بعضیا سواد حرف زدن ک ندارن ❌هیـــچ❌شعور خفه شدنــ هم ندارن😥