2777
2789

خب

اگه کار مهمی ندارین،درخواست دوستی ندین🪴 امضا 🫆 نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 تو دنیای مستطیل ها من یه مربعم که هیچکس متوجه عرض بنده نمیشه😃دیگه دهه هشتادیا دبستانی نیستن ،دهه هفتادیا نوجوون نیستن و آدم بزرگ به حساب میان، ۳۵ ساله ها دهه شصتی نیستن، از کرونا ۶سال گذشته ، جمعه ها فیتیله پخش نمیشه ،کسی نمیپرسه تو سیبی که درجواب بگیم نه هویجم ، پول نمیدیم برای بادکنک شانسی به خیال اینکه اون بزرگه رو بدست بیاریم ، عمو زنجیرباف هم بازنشسته شده دیگه نیستش که زنجیرمون ببافه! بزرگ شدیم ولی دنیامون کوچیکتر ؛ زندگی همچنان ادامه داره و به قول سهراب تاشقایق هست زندگی باید کرد...🌱

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ینی چی

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

زمان کرونا هم همینو میگفتین الکیه دروغه و….روزی هزار تاکشته میدادیم بعد😐

اگر خواستی سرزمینت را آزاد کنی ده گلوله در تفنگت بگذار ، نه گلوله برای خائنین و آدم فروشان و تنها یک گلوله برای دشمنت کافیست! ✅️آدولف هیتلر

جلوترش واکسنش ساخته شده بعد دوباره ی سری مشکل دیگه پیش میاد ا نایی ک تجربه بد ندارن میان میگن اینا بیسوادن ک میگن واکسن کرونا عوازض داشت😑

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز