2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون دکترگفته باید لباساروبا آب گرم بشوریم

ببین من حتی بیمارستان رازی رفتم خوب نشدم خدا خیرش بده یه نفر تو اینستا دکتر وحید صوفی معرفی کرد تو سعادت اباد نسخه انلاین اون منو خوب کرد در عرض دو هفته 

اول اینکه باید کل خانواده لوسیون ایورمکتین بزنن قبلش همه دوش بگیرن رو بدن تمیز از چونه تا کف پا مخصوصا جاهایی ک جوش زده یک ساعت بمونه بری دوش با صابون گوگرد بشوری بعد بیای لباس تمیز ملافه تمیز استفاده کنی بع همراه قرص ایپرمکتین من سه تا خوردم باتوجه ب وزنم کل تشک فرش مبل رو اسپری پرمترین زدم همه لباسا تو کیسه سیاه تا دوهفته دربسته کلا دو دست لباس نگه داشته بودم ک اونارم با اب داغ رو پیک نیک میشستم و اتو میکردم فرشارو جارو کنید تشکا اتو و اسپری هفته بعد دوباره همین کارا کنید خوب میشید 

عضو گروه نارنجی وزن شروع ۷۰.۶۰۰ هدف ۵۷ خدایا شکرت من قهرمان زندگیمو تو آیینه میبینم
من حامله نیستم ولی سه ساله درگیرشم یکسره لباسامو عوض میکنم ولی فعلا که خوب نشدم

جدی میگین؟

درمان انجام دادین و خوب نشده؟ شاید گال نیست اصلا؟

انسان بین ۱۷ تا ۲۲،۳ سالگی در ساده لوح ترین ورژن خودشه. فکر می کنه همه چیز رو میدونه، مرکز دانایی جهانه، می تونه دنیا رو تغییر بده و همه بزرگترهایی که شبیه اون فکر نمیکنن، احمق و کم هوشن؛ و هیچ ایده ای نداره از اینکه زمان قراره چقدر متواضع و فروتنش کنه در مورد دانایی و قدرتش.
نمیدونم میگن من شرکت پاکان مراورید درمان قطعی میکنه

خدا خیرت بده مرسی که معرفی کردی فقط به خاطر تشکر از تو اومدم پیام بدم من این لوسیون درمان گال پاکان مروارید رو که گفتی خریدم و واقعا خوب شدم حتی یه هفته هم طول نکشید همون سه روز اول که زدم از شب چهارم دیگه شبا خارش نداشت بدنم  بازم ممنونم ازت عالی بود عالی نجاتم داد