2777
2789
باهاش حرف زدم منطقشو ببین چی میگه میگه من دوسدارم بچه اولمون طبیعی باشه . تومیتونی مطمنم زایمانت راح ...

بگومگه تومیخوای بزای که بدونی راحته یاسخت

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
من اصلا ازش دادم متنفرمیشم فک نمیکردم اینجوری باشه براش مهم نیس ترس من یا چقد درد میکشم . جالبه بودی ...

ایشالا که شما مثه من نمیشی و راحت زایمان میکنی استرس نداشته باش چون بدتر میشه فقط قرآن بخون و ارامشتو حفظ کن

پسر کوچولوی دوست داشتنیم طعم خوشبختی رو درکناره تو چشیدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگومگه تومیخوای بزای که بدونی راحته یاسخت

گیر افتادم وقتی بخاد نفهمه اینقد میپیچونه و از خدا حرف میزنه همش میگه خدامواظبته من دلم روشنه 

. باید امضامم عوض کنم چون دیگه حسی بهش ندارم😐

شما کی زایمان کردی؟

21 زایمانم بود هنوز جای بخیه های سزارینم درد میکنه گاهی، آدم اگه فقط یه دردو بکشه میگه خب طبیعیه ولی اینکه دوتاشو بکشی سخته

گیر افتادم وقتی بخاد نفهمه اینقد میپیچونه و از خدا حرف میزنه همش میگه خدامواظبته من دلم روشنه  ...

میتونی بادکترت هماهنگ کنی ودکترت بگه نمیتونی طبیعی زایمان کنی

آموخته ام که نمی شودذات خراب آدم ها را تغییر داد؛رفتار خودم را تغییر می دهم..کسی که ذاتش خراب است خوب بودن و بد بودن برایش مهم نیست تنها دنبال نفع خودش هست...
الان بنظرت کدوماش راحت تر بود طبیعی یا سزارین؟

درد طبیعی برام وحشتناک بود فکر کنم سزارین رو ترجیح بدم چون حداقل قابله پیش بینیه 

میتونی بادکترت هماهنگ کنی ودکترت بگه نمیتونی طبیعی زایمان کنی

اخه میخام ازاد برم برا سزارین اگه دکترم بگه ک نمیتونی میگه پس چراهزینه ش ازاد حساب میشه . واقعا این پول باش هیچیه نمیدونم چرا قبول نمیکنه 

اخه میخام ازاد برم برا سزارین اگه دکترم بگه ک نمیتونی میگه پس چراهزینه ش ازاد حساب میشه . واقعا این ...

نمیدونم واقعاچی بگم

من بودم یدونه میزدم توسرشوهروخلاص😁😁🤣🤣🤣

دکتر به یکی از بچه های نی نی سایت گفته بود که اگه 40 هفته ات تموم شد و زایمان نکردی 60یا 70 سی سی روغن کرچک بخور 

تا زودتر زایمان کنی.

اونم خورد و چون روده هاش پاک شده بودن راحت زایمان کرد.

سالهاست که از آغوش گرمت محرومم مادر.....

بمنم دکترم گفته روغن کرچکو گل گاوزبون بخورم پیاده رویمم شروع کنم دردام شروع شه ولی چندروزه اصلاااا اینکارارو نمیکنم تا شوهرم راضی شه . اه همه چی باید با اجازه اونا باشه چقد ما زنا بدبختیم 😣

چرا مجانی قبول میکرد ولی پول نمیداد که برم بیمارستان خصوصی سزارین انتخابی بشم

اینم مجانی قبول میکنه برا پولش زورش میاد میگه دردو بکش نتونسی سزارینت میکنن 😐 من اگه مرد بودم احساس میکردم ک زنم مینرسه فقط احساس میکردم عمرا میذاشتم طبیعی بره اونوقت من زجه نیزنم اقا ریلکسسسسس