2777
2789
عنوان

مشاوره

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 32 پست
خوب الان توی این دوسال هیچ کس از فامیل و در و همسایه نفهمیدن ؟ مگه میشه ؟ فرقی نداره در این صورت با ...

خب دیگه ضربه اش خیلی سبک تر از اسم طلاق هست ...چرا اطرافیان میگن نامزدیش بهم خورد همین ولی اونجوری میگن طلاق گرفت!! چون توی خانوادمون تجربه اش بود ... ولی قبول دارم زمان طولانی اصلا خوب نیست حالا چ عقد چ نامزد حداکثر یکسال ...ما رسممونه یک هفته قبل مراسم عروسی عقد میکنن

بشین با خودت سبک سنگین کن که این اقا خوبیهاش به بدیهاش میچربه یا نه. اگه نه بی خیالش شو. تو هنوز س ...

خوبی هاش خییییییلیی بیشتر از بدی هاشه

دیگه من تو این دو سال همه اخلاقیاتم رو باهاش وفق دادم و حتی خیلی از کارهای بچگانه ای که همسن و سالهام انجام میدن واسه من مسخره هست چون تفکراتم رو با توجه رو به چیزایی که نامزدم بهم میگفت درسته و باید اونجور باشم تغییر دادم،اصلا هم پشیمون نیستم.چون واقعا رفتار درست همینه که نامزدم بهم یاد داده

یک عدد جوجه پرستار👩‍⚕️...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

الان مشکل اصلیه من اینه که هر از دهنش در اومده بارم کرده

مشکل من نامزدی دو سالمون نیست

نه شرایط خونواده من واسه عقد رسمی مهیا بوده و نه شرایط نامزدم

لطفا اگر میتونین یخورده واسه مشکل اصلیم راهنماییم کنین

كنترل كردن ي ادم دليل بر غيرت و دوست داشتن نيست يك تعصب كور هستش.اگه تو زندگي مشكلي براي اين اقا پيش بياد زنش نبايد از خونه بره بيرون؟اصن اين مردا فكر نميكنن تا قبل از اومدن اينها همين دخترها ميرفتنو ميومدن .بدون مشكل چون اگر مشكل داشتن ك اينا نميومدن بگيرنشون .پس اينا تعصب كوره.حالا هنوز هيچي ب هيچي دهنشو وا كرده و حرمتارو شكسته بدون دليل و الكي.نميخام تو دلتو خالي كنم اما ميتوني حدس بزني ك اينده چه خبره.واسه همينه ك ميگم خانوم عزيزي ك ميگي قسمتم اين بوده و بدبختم يا شوهرم اينجوريه.شما ميدونستي ولي خودت انتخاب كردي .پس سرنوشت دست خود ادمه

كنترل كردن ي ادم دليل بر غيرت و دوست داشتن نيست يك تعصب كور هستش.اگه تو زندگي مشكلي براي اين اقا پيش ...

آخه میدونین چیه؟!قبلا اصلا اینجودی نبود

از وقتیکه فشار مشکلات رو سرش چند برابر شده رفتارش یخورده تغییر کرده و حتی به من میگفت که یه چند وقت تو فقط منو درک کن همه چی درست میشه

به نظر خودم این رفتارش هم سر رشته ای در همین موضوع داره

نظر شما چیه؟

یعنی رفع میشه؟اخه قبلا توی هر موردی خیلی منو درک میکرد و حتی میگفت من به هیچ کس حتی پدر و مادرم اجازه نمیدم به تو،تو بگن

به خاطر قیاس رفتار قبل و حالش یخورده سر در گمم

بچها بیاین برا این تاپیکم گزارش بزنید @کورالین   @عشقمهشوهرم     @س ...

کدوم تاپیکت عزیزم

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘