2777
وااااای 😍جایی و میشناسی شبا ارزون بگیره ؟امنیت داره فسا ؟چه توصیه های بهم میکنید می‌خوام اواسط بهمن ...

عزیزززم نه والا جایی رو که نمیشناسم ولی قیمتا گرون نیست خیالت راحت ‌ ولی اینجا جای تفریحی و گردشگری و چیز خاصی نداره یه شهر معمولیه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

وای ی دوستی داشتم فسایی بود ی جوری درمورد شهرشون حرف میزد ما همه فک میکردیم شهر خطرناکیه

من خودم شیرازیم.. ولی میدونم فسا یکی از چندشهر بزرگ‌فارسه.. ولی فکر نمیکنم جای دیدنی خاصی داشته باشه.امنیت هم مثل جاهای دیگه..تهران بنظرم خطرناکتره🤭.. وخیلی بیشتر باید مراقب بود..چون همه جور ادم از همه جا اومدن...ولی استهبان رفتم بااینکه کوچک بود. ولی  بسسسیار سرسبزبود وپرازباغ .البته الان که سرده.🥶. الان فصل مسافرت به جنوب ایرانه.برای مسافرت به فارس فروردین عااالیییییه.

پارسا پسرمامان😍
فارس هم جنوبه ایرانه عزیزم🙄

نه جنوب منظورم هرمزگان وبوشهر وقشم وکیش..اونجا الان هوا بهاریه..ولی فارس سرده..فقط یکی دوتا شهر جنوبی فارس مثل لار ولامرد هوا الان خوبه.. بقیش سرده..شمال فارس هم که برف ویخبندون میشه

پارسا پسرمامان😍
وای اینو نگو الان همه جا یخه من خودم الان بوشهرم یخه هوا

عهه.پس اونجا هم سرده..پس استارتر بشینه توخونه کنار بخاری هیچ‌ جا نره..من آخر بهمن پارسال رفتم قشم هواعالی بود

پارسا پسرمامان😍