2777
2789
عنوان

آرایشتونو چطوری پاک می کنید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 3640 بازدید | 36 پست

گیس طلا جون شما پوستت خشکه؟ کدوم تونر گارنیه رو داری؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.
آره همه صورتمو پاک میکنم  بعد پنبه رو با آب خیس میکنم میکشم به پوستم

پس خیلی نباید چرب باشه ....... شما چطور، پوستت خشکه؟

خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا، زمانی که هراس مرگ می دزدد سکوتت را، کسی آهسته می گوید: کنارت هستم ای تنها!.... و دل آرام می گیرد.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شامپو بچه خیلی بده تو بلند مدت پوستو داغون میکنه پن استفاده کن، من خودم مارک مدیپین مال پوست چربشو ...

تا حالا پن نگرفتم نمیدونم چرا نگهداری از شوینده جامد برام سخته ......

نه چرب نیس   من پوستم مختلطه

پس فکر کنم اگه هم پاک کننده باشه هم چرب نباشه کامل تمیز میکنه دیگه نیاز به شستن و آبکشی با شوینده دیگه نیست همون یه آب خالی بعدش کافیه ....... راستی شما که استفاده کردی تاثیری در شفافیت پوستتون داشته پوستتونو تیره نکرده؟؟؟ اسانس نداره؟

میسلار واتر گارنیه رو من دارم خیلی خوبه.

الی جون جنس پوستت چیه؟ بعدش دیگه نمیشوری؟ کامل تمیز میکنه؟ شنیده بودم الکل داره و باعث خشکی میشه

پس فکر کنم اگه هم پاک کننده باشه هم چرب نباشه کامل تمیز میکنه دیگه نیاز به شستن و آبکشی با شوینده دی ...

نه اصلا پوستمو تیره نکرد  اتفاقا گاهی اوقات که جوش میزدم الان صاف شده ( شیرینی رو هم قطع کردم البته)  

هیچ اسانسی نداره  من چشمام و پوستم که خیلی حساسه  با این هیچ مشکلی ندارم راحت چشمامو هم پاک میکنم 

بگیرش پشیمون نمیشی 

بدبختی اینجاست که خوشبختی اونجاست   
نه اصلا پوستمو تیره نکرد  اتفاقا گاهی اوقات که جوش میزدم الان صاف شده ( شیرینی رو هم قطع کردم ا ...

مرسی نارسیس جون   

الی جون جنس پوستت چیه؟ بعدش دیگه نمیشوری؟ کامل تمیز میکنه؟ شنیده بودم الکل داره و باعث خشکی میشه

خیلی خشکه پوستم. نه روش به انگلیسی نوشته بدون الکل و نوشته نیاز به شستن صورت نیست. ولی من یه آب گرمم بعدش میزنم.

2790
2778
2791
2779
2792