2777
2789
عنوان

ابرو

| مشاهده متن کامل بحث + 1142 بازدید | 159 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مو وناخن رووقتی میریم دردنداره این حکمت خداست که کوتاشون کنیم ومرتب باشیم حالا بعضیا از۷ودشون یه چیز ...

عزیزم یکم محترمانه تر بگو منم یکی از اونا هستم هرچیزی ک درد نداره رو باید کند؟پس بی حس کن دماغتم بکن بعد چند روز خوب میشه

گرنباشدچیزکی مردم باز زر مفت میزنن مهم نیس😝😝

وای فکر من برندارم عین بابا شاه اویزون میشه 😂

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....

من که میشم سوگلیه ناصرالدین شاه مخصوصا سبیلام😁

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

من تو زندگی گذشتم خیلی گنبد رفتم همشون خوشگلن وپوستای صاففففف وکم مو 

ادمها را نباید به هر قیمتی نگه داشت . همه برای ماندن نمی ایند. ادمی که میماند جنسش با دیگران فرق دارد.....برای ماندنش مجبور نمیشوی خودت را تغییر دهی .اینو بیاد داشته باش برای نگه داشتن ادما نباید خودتو زیر پا له کنی.....ادما باید با دلشان بمانند نه با جسمشان....
من که میشم سوگلیه ناصرالدین شاه مخصوصا سبیلام😁

همین یساعت پیش بی صاحابا رو کندم 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز