2777
2789
عنوان

زبان

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 26 پست
کانون زیان ایران بهترین آموزشگاه هست هم مکالمه و هم گرامر رو پایاپای پیش میبره و زبان اموزهاش خیلی ب ...

من چند ماهه که نمیرم ولی اون موقع که میرفتم فقط اسپیکینگم داغون بود

نگران اینکه بقیه چه جوری میبیننت نباش

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین من ۶سال مداوم سفیر رفتم قبلشم کلی خودم خونده بودم نه میتونستم فیلم ببینم نه اهنگ میفهمیدم نه صح ...

خانومي زبان با ٥ ماه ساخته نميشه

شما ٦ سال كلاس رفتي و نتيجه كارت تا حد زيادي ب پايه شما و كلاسهايي ك رفتي ربط داره

ولي در زمينه اي ضعف داشتي نياز ب تكميل داشتي ك با كلاس خصوصي درست شده

اينو گفتم ك استارتر بخونه

يعني كي دنيا تموم ميشه    حالا ك چي مثلا مثال  امروز اعصابم خرده دلم ميخاد بزنم شل و پل تون كنم    
بله حتما

سلام خانما منم میخوام زبان بخونم نمیدونم از کجا شروع کنم؟

اولین باره میخوام واسه یادگیری زبان تلاش کنم

تا حالا هیچ کلاسی نرفتم

اگر کسی تجربه ای داره خوشحال میشم در اختیارم بزاره

من الان چند وقته با TrackTest دارم کار می کنم. خیلی خوبه، کلاً آنلاینه و به شما اجازه شرکت در آزمون هر 30 روز یک بار در همه سطوح زبان رو میده. آخرش هم یه امتحان نوشتن و صحبت کردن آنلاین میگیره و مدرک رسمی صادر می کنه که مورد تأیید ALTE (همونجا که IELTS رو تأیید کرده و بهش اعتبار داده) هست.

تعیین سطحش هم رایگانه و به راحتی می تونید باهاش متوجه اوضاعتون بشید

https://app.tracktest.eu/registration?dh=iran

نمایندگی رسمی ایران هم داره و کلاسهای روزانه 30 دقیقه ای آنلاین برگزار می کنه که من شرکت می کنم و خیلی راضی ام. نیازی هم به رفت و آمد نیست و خیلی هم کلاسهای شادی داره. 

اینستاگرامشون هم روزانه فیلم آموزش رایگان میزاه، آدرسش Tracktestiran هست، 

https://www.instagram.com/tracktestiran/

دیگه نیاز به رفت و آمدم ندارین

سلام دوستان خوبین ؟ یه خبر توپ که خودم نتیجشو تضمین میکنم

بچه من بعد از یکسال زبان انگلیسی رو یاد گرفت و تو تنهاییش به انگلیسی حرف میزنه و بازی میکنه بدون اینکه کلاس حضوری ببرمش تو این شرایط الانم داره هنوز ادامه میده چون با بازی ، خلاقیت و کاردستی یاد میگیره زبان رو خیلی ها ازم پرسیدن چیکار کردی؟ من با کلاس مجازی تو یکسال معجزش رو دیدم حتی بعد یک ترم هم عالی جواب داد که داره پیشرفت میکنه و خودمم کلی لغت و جمله در کنارش یاد گرفتم و برای بچه های 2 سال تا 9 سال عالیه چون فامیلهای من هم نتیجش رو دیدند باورتون نمیشه!!(بچه های 2 تا 9سال به خاطر اینکه هنوز چندان مدرسه نرفتند ، ذهنشون مثل لوح سفیده و  زبان رو مثل اب خوردن جذب میکنند و اصلا قابل مقایسه با ذهن مشوش ما بزرگتر ها نیستند) اونم فقط با دوره ی 8 جلسه 75 هزار تومنی که هر جلسش حدود 9 هزار تومنه یعنی مفته (تازه تضمینی)   :):):)

بعدش با داشتن بچه دوزبانه میدونید چقدر به افرادیکه میخوان برن خارج از ایران کمک میکنه و امتیاز عالی برای خروج هستش؟؟!!

یعنی حاضرم قول بدم که بعد 1 سال با صبر شما یکدفعه یه بچه دوزبانه دارین که کلی کلاس برای مامان و باباش و خودش داره اونم با لهجه خوب انگلیسی

من شوهرم اول مخالفت میکرد با این کلاس مجازی ولی بعدش که معجزشو دید اونم به همکارهاش که بچه داشتند میگفت.