2777
2789
عنوان

برم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 28 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ابجیم میگ الان هوا سرد بدمسیرم هست اونا الان پیش همن ولی ت رو میخان الکی بکشونن اونجا

مگ دوستات نیستن؟

اگ نمیخواستن تو بری ک اصلا نمیگفتن بهت 

ولی واقعا کیف داره اگ بری

بازم نظر نظر خودته 

مگ دوستات نیستن؟اگ نمیخواستن تو بری ک اصلا نمیگفتن بهت ولی واقعا کیف داره اگ بریبازم نظر نظر خودته

اره قطعا کیف میده ولی بدمسیر باید چندبار ماشین سوار و پیاده بشم و الان اقدام کنم احتمالا دوازده و نیم یک میرسم

اخه یک ساعت نیم از خونتون دور هطت به نظرم تفریح سالمی هم نیست میشه بگید خواهرتون چرا مخالفت کرده

میگ بدمسیر باید دو سه بار سوار ماشین بشی و پیاده بشی و از طرفی دوتاشون خونشون اونجاست اون یکی هم خیلی نزدیک بوده رفته ولی برای تو مسیرش اذیت کنندس

میگ بدمسیر باید دو سه بار سوار ماشین بشی و پیاده بشی و از طرفی دوتاشون خونشون اونجاست اون یکی هم خیل ...

اهاخب درسته گلم دور همی با دوستن خوش می گذره اما قبول کن رفت برگشت برات سخت میشه بشین سر جات 😐😂😂😂😋😋

چرا قبل رفتن بهت نگفتن؟

میگم دوتاشون ک اصلا پیش هم هست خونشون یکیشون هم امروز کار داشته رفته اونجا 

منم باید امروز سرکار بودم ولی نرفتم حالا ک نرفتم میگن بیا