2821
2789
عنوان

امروز

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 22 پست
همسرمو بردم سرکار اومدم خونهمنتظرم دخترم آماده شه ببرمش مدرسه ساعت ۹ هم باید برم دنبالش۸ هم باید پسر ...

خداقوت زن زندگی❤🫂

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

پسرم ساعت ۸ سرویس بیاد دنبالش بره مدرسه،که بتونم منم برم درمانگاه،حالم بد

چیشده عزیزم 

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه ساعت دیگه باید سر جلسه امتحان باشم🥲❤️‍🩹

موفق باشی عزیزم

فدای شما

خدا نکنه ❤

2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز