2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 412 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قبل از عقد با خانواده ها کااااااامل در مورد همه ی رسوماتتون حرف بزنید حتی مسخره ترینا که بعدا مشکلی پیش نیاد

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

یه خواستگار اردبیلی داشتم، در نهایت دیدم اخلاقمون بهم نمیخوره و همش باید دچار سوءتفاهم شیم، مثلا شوخی من و جدی میگرفت یا خیلی جدی یه حرفی میزد که بهم بر میخورد بعد میگفت منظورم چیز دیگه بود، فقط این نبود، موقع عصبانیت شدیدا واکنش نشون میداد، بنظرم سعی کنید بهتر بشناسید، من که دیگه چشمم ترسید به ترک نزدیک بشم    .. خانواده اش بد نبودن مشکلم با خودش بود، هر چند اگه ادامه پیدا میکرد شاید با خانواده هم به مشکل میخوردم

من خیلی به اختلاف خوردم با خانوادش و فامیلاش.یعنی اختلاف فرهنگی بیداد میکرد.ما اختلاف طبقاتی هم داشتیم.اوایل جوری بود که تو مهمونیاشون گریه میکردم میگفتم من اینجا چیکار میکنم.اونا خیلی نژاد پرست بودن اصلا یه غریبه رو حساب نمیکردن و باهات لج بودن انگار آدم فضایی هستی به خدا همه فامیلشون اینجوری بودن باهام.ولی همسرم قید فامیلاشو زده الان جونمون برای هم در میره عشقمون خیلی عمیقو پایداره که همه اونا رو من نادیده گرفتم.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
یه خواستگار اردبیلی داشتم، در نهایت دیدم اخلاقمون بهم نمیخوره و همش باید دچار سوءتفاهم شیم، مثلا شوخ ...

نه خودش ک معرکس حسابی بم ثابت شده..مطمئنم ک خوشبختم میکنه

عزیزم هر شهری ادم های خوب وبد داره ورسم ورسوم وعقاید وسبک زندگی خانواده های یک شهر باهم متفاوته

شما باید ببینی چقدر خانواده هاتون باهم تفاهم دارن وجقدر فاصله فرهنگی دارید

من همسرم تبریزیه، از خودش خیلی راضیم، از مامان وباباش هم در مجموع راضیم (رفته رفته رفتاراشون بهتر هم داره میشه) این در صورتیه که خیلیییی ها بهم گفتن وصلت با تبریزی ها اشتباهه

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
من خیلی به اختلاف خوردم با خانوادش و فامیلاش.یعنی اختلاف فرهنگی بیداد میکرد.ما اختلاف طبقاتی هم داشت ...

عزیزم همسرت اهل کجاست؟

خیلی ناراحت شدم از برخورد فامیلاش. منم خانواده همسرم تبریزی هستن، خودمون هم امسال اومدیم تبریز،  خیلی وقتا تو جمع هاشون غریبی میکردم اما بندگان خدا باهام خوب راه اومدن

عزیزم همسرت اهل کجاست؟ خیلی ناراحت شدم از برخورد فامیلاش. منم خانواده همسرم تبریزی هستن، خودمون هم ...

همسرم اصالتا برای یکی از شهرای تبریز هستن ولی تهران زندگی میکنن.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️
همسرم اصالتا برای یکی از شهرای تبریزیرهستن ولی تهران زندگی میکنن.

تازه تهران زندگی میکنن واین جورین؟!😲

دختر خاله منم شوهرش ترك اردبيل بود البته اينا ربطي به شهر نداره ذات ادم بايد خوب باشه اينم طفلي خيلي اذيت شد فكر كن جلو اين همه تركي حرف ميزدن ميگفتن ناراحتي برو ياد بگير انقدرم خواهرشوهرهلي بدجنسي داشت اخر با اينكه شوهرش خيلي پولدار بود نتونست تحمل كنه جدا شد

کتاب انسان خردمند اثر یووال نوح هراری رو به پیشنهاد میکنم بخونید.
تازه تهران زندگی میکنن واین جورین؟!😲

بله پایین شهر تهرانن.الان خود خانوادش باهام خوبن ولی فامیلاشون باهام لجن.جواب سلام نمیدن نگاهت نمیکنن جلوروم میگفتن به مادرشوهرم چرا عروس فارس گرفتی.هیچ کدومشون پا گشا نکردن و هدیه ازدواج ندادن.بدون هیچ علتی یعنی شاید هیشکی باور نکنه 

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️