یعنی چی هی میاین به خواهر شوهر و جاری و مادرشوهراتون بد و بیراه میگین و چیز میز بارشون میکنید خب اگه آمادگی تحمل یه خانواده جدید نداشتید شوهر نمیکردید...
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏
اینجا همه میگن جاری ها حسودن بابا خودت هم جاری هستی ها از نظر جاریت خودتم حسودی😐همه ما هم جاری هستیم هم خواهر شوهر هم زن داداشش مادرامون هم مادر شوهر یکی دیکه هست الان هر چقدر از بدی خواهر شوهر مادر شوهر جاری بگن آخرش به خودشون نسبت داده میشه اینجا تاپیک زدن خواهر شوهرم مادر شوهرم تند به تند میاد خونمون همه طرف رو به فوش بستن بی خود میکنن رو نده تا نیان بیرونشون کن بعد یه جا دیگه تاپیک زده بود خواهرم یامادرم همش خونمون می مونن شبا هم دوست دارن بمونن من خوشم نمیاد همه گفتن چه خواهر دختر بدی هستی من آرزوم هست خواهرم یا مادرم هر روز ۲۴ ساعت خونمون باشه
تو رو خدا واسه سلامتی مادرم دعا کنید به دعاتون نیاز داره 😘😘😘هر کسی دعا کرد خدا عزیز هاشو براش نگه داره