2777
2789
عنوان

جمع کنید خودتونو دوستان عزیزم

2608 بازدید | 186 پست

یعنی چی هی میاین به خواهر شوهر و جاری و مادرشوهراتون بد و بیراه میگین و چیز میز بارشون میکنید خب اگه آمادگی تحمل یه خانواده جدید نداشتید شوهر نمیکردید... 

کاری به اونایی که واقعا بدن ندارما 

90درصد سایت شده مادرشوهرم فلانه

خواهر شوهرم دزده 

جاریم علاف و حسوده...:/

امضام🙏

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــق تا ابد

😂😂😂😂😂

برای حمایت ما هشتگ هارا ابی کنید

من عاشقِ؛ کانروس کثیف ، زرشک پلو ، لاک های تیره ، ریاضی ، شوری نمک ، لباس های نخی ، ابر ها ، تاریخ ، گوشواره های اویزون ، فلسفه و منطق ، مژه های بلند ، ادبیات ، چای ، اسمون و هر چیزی که به اسمون مربوطِ ، زبان های مرده ، کتاب های مقدسِ ادیان وَ وسواس هستم.

برای بازدید و کامنت خوردن بیشتره عزیزم و برای ترحم ....

🦋 کرم ابریشم با مرگش تبدیل به پروانه شد 🦋🔥 شیطان همیشه زندگیش جهنمه 🔥❌️ دین و ایمون من انسانیت با چاشنی وجدان و شرافت و معرفته ❌️🎯اگر تحصیلاتم رو ادامه میدادم قطعا روانپزشک و روانشناس و وکیل میشدم 🎯‼️فرزند پسندیده والدینت باشی میشی بادیگارد و نوکر و کلفت و غلام حلقه به گوش ولی فرزند شیطانی باشی همیشه احترامت رو نگه میدارن و میشه عزیز دردونه و چراغ خونه و دورت مثل پروانه میچرخن مبادا آب تو دلت تکون بخوره ‼️🖤 مرگ و فوت عزیزانم یادم داد فاصله بین مرگ و به اسکلت تبدیل شدن و زندگی و زنده بودن اندازه موعه 🖤🚷روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت 🚷🪙 طلا که جاش توی اشغال و زباله ها نیست تو معادن طلاست 🪙 💎 من زمردم الماس شیشه ای دختری جنگجو با گرزی پولادین با کلاه خودی زنجیری با سپری آهنین حریفم زندگیست 💎☢️ جاروبرقی نیستم که اشغال هارو تو خودم جمع کنم ☢️🟢ZOMOROD1998 🟢 و •••

اخه من موندم اینا که میان اینهارو میگن 

خودشون خواهر شوهر نمیشن و مادر شوهر نمیشن و جاری نمیشن 

یا فقط خانواده شوهراشون از این قوم و خویش دارن 😅

کلا رد دادم‌پس زیاد جدی نگیر‌

عالیهوای

برای حمایت از ما هشتگ‌هارا ابی کنید🙏🥰

حامیان_خواهرشوهر#

آخه من با اون پروفایل لطیفت چجوری گاوو صدات کنم ☹😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

حامیان_خواهرشوهر#  

اکیپ حامیان_خواهرشوهر# 🌹