2789
دارم میگم اگه پارسال این ترازت شده یه نفر بالا پرسیده پرستاری میشه اورد یا نه گفتی نمیدونم

خب نمیدونم دیگه 

من سه تا رشته رو زدم و میدونستم نمیارم ولی خب زدم پرستاری نمیخواستم که برم ببینم میشه یا نه 

خب امسال تراز رتبه بهم نمی‌خورد به من رتبه ده هزار داد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزم  من تاحالا برای  ترمیم  معدل  ثبت نام  نکردم

ایا میشه  اینترنتی ثبت نام کرد یا حتما باید بریم مدرسه  ثبت نام کنیم

و اینکه  غیر از شهر خودمون  میتونیم ازمون بدیم؟

هعی😶

عزیزم یکم دلتو بزرگ کن شاید خدا بهت توجه کرد و یه پسر خوب اومد سرراهت...هرکی هرسوالی میپرسه جواب نمیدی اصلا راهنمایی نمیکنی فقط میگی نمیدونم . حسودیتو بذار کنار عزیزم شاید دلیل تنهاییات ایناست

سلام شما با تراز و رتبه ای که داشتید میتونید برید تعهدی؟چه مدتی مطالعه کردید پایه درسیتون چجوری بود به نظرتون برای تعهدی با پایه نسبتا بد چه تایم لازمه ؟توی سه ماه شدنیع آوردن همچین تراز و رتبه ای؟

سلام عزیزم من تاحالا برای ترمیم معدل ثبت نام نکردمایا میشه اینترنتی ثبت نام کرد یا حتما باید ب ...

سلام عزیزم اینترنتی هستش خیلیم راحته نگران نباش حالا وقتش نشده 

عزیزم یکم دلتو بزرگ کن شاید خدا بهت توجه کرد و یه پسر خوب اومد سرراهت...هرکی هرسوالی میپرسه جواب نمی ...

یعنی چی خانوم محترم !!

من سخت مشغول درس خوندن هستم 

به کی حسادت کنم به کسانیکه نمیشناسم !

این چه طرز فکر و قضاوتی هستید میکنید 

این حرفتون بیشتر دل شکوندن هست !

یعنی چی دلت بزرگ کن !

یعنی چی که مجردی من رو قضاوت میکنی! 

شما چند سالتونه !!

من بیکار نیستم این روزا بخوام بیام اینجا  

بعدش من موفق نبودم بخوام به کسی راهنمایی کنم

لطفا لطفا 

وقتی از دل کسی خبر نداری قضاوت نکن 

بدترین تاپیکی بودی که توی این همه سال عضویتم گرفتم 

نیاز به مشاور درسی داری چیزی که زیاده مشاور که خبره هستن نه من که هنوز خودم به نتیجه ای نرسیدم