چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..
روز سختی تازه میفهمی هوادار تو کیست /بی کس و درمانده وقتی میشوی یارتوکیست/مشتری وقتی که بسیارست سرگرمی، ولی... /در کسادی تازه میفهمی خریدار تو کیست/دست وپایت نه!...درآن روزی که قلبت بشکند/تازه در آن موقع میدانی مددکار تو کیست/هرکسی آید عیادت آخرشب میرود /تازه آن هنگام میفهمی پرستار تو کیست/میرسدروزی که اطرافت نمیماند کسی... /آن زمان پی میبری... یار وفادار تو کیست /میروی یک روز از این شهر و میمیرد کسی/تازه در آن روز میفهمی... گرفتار تو کیست..💫آدما از خوبیاشون زیاد واست میگن ولی بدی هاشونو میزارن خودت تجربه کنی..
عزیزم من شنیدم لوبیا سبز و نشاسته و سیب زمینی و حلیم و کله پاچه و شیرسویا میتونه موفقیت آی وی اف رو بیشتر کنه . خودم خوردم و مثبت شدم . واثعا نمیدونم چقدر درسته
ینی اگ اسپرم خوب نباشه جنین تشکیل نمیشه توی مجیط ازمایشگاه؟شما انجام دادی ای وی اف نتیجه گرفتی؟
نه عزیزم منم آینده قصد دارم برم بلا تعیین جنسیت..ولی شنیدم وقتی اسپرم وو تخمک خوب باشه جنین تشکیل مشه
چرا ربط داره درسته بهترین اسپرمو انتخاب میکنم ولی بازم ممکنه اون اسپرم اسپرم خیلی خوبی نباشه باید ببینی مشکل چی بوده که ای وی آف کردن اگر آقا اسپرم ضعیف داره دلیل منفی شدن ای وی آف اقاعه اگر تخمک خانم بی کیفیته دلیلش تخمکه اگر آندومتر نازکه دلیل رحمه