2777
2789
من همسرم هفته ای ی شب شبکار خیلی بده کل سیستم زندگی بهم میخوره

حالاشوهرمن دوروزصبح میره شب نه میاد بعد دوروزشیفت شبه یروزاستراحت بازازاول خداروشکر مال شما هفته ای یه شبه

فقط خدا

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من.همش خونه بهم ریختست.چون اگه روز تمیز کنم شوهرم خوابش سبکه .شب تمیز میکنم بجهام صبخ بلند میشن شروع به ریخت و پاچ میکنن.کلا تو شب کاری ها هیچ جا نمیریم حتی خرید.داعمااا هم باید بگم هیس

منم شوهرم 1شب خونس یه شب سرکار.بعضی وقتا 2شب سرکاره1شب خونه.ایندفه هم زد به سرش از پنجشبه رفت فردا بعدازظهر میاد گناه داره دلم واسش میسوزه استراحتش خیلی کمه  

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم  
یعنی هر روز 20ساعت کار میکنه؟؟؟پس چطوری زندگی میکنید؟؟؟زن برای چی گرفته؟؟؟بچه کی باباش رو ببینه؟؟؟؟

یک ماهه شروع کرده.قبلاوردلم بودالان هم چیزی بگم می گه مگه خودت نگفتی بیکارنچرخ..

زندگی خرج داره😑

نی نی سایت جدیدبراتون پیداکردم که کنارتبادل آرزوهای مادی ومعنوی تون روثبت می کنیدوشرکت های بزرگ اسپانسرآرزوهای شایسته میشن لینک درتاپیک آخرم😍
اره بخدا همش بهونه باباشو میگیره.نمیشه ام که هر شب برم خونه مامانم.کلافه میشم

وای منم....همین الان خونه مامانمم....تازه من شوهرم بعضی وقتی زورم میکنه برم خونه مامانش اینابمونم....ای باباخیلی چرته شب کاری

فقط خدا
هم درد زیاد دارم 😆😆

اره بابا.تازه شوهره من ماهیر3 ال4 بار 48 ساعت خونه نمیاد مجبوره جای کسی که مرخصی گرفته رفته وایسه.ماه پیش 22 روز خونه نیومد هم شیفتیش عروسیش بود مرخصی گرفته بود.شوهرم روزی 2 ساعت تو شرکت میخوابید

ببخشید اگه دوست دارید شغلشو میگین

بله عزیزم.اسکله کار میکنه باماشین سنگین از کشتی به انبار بار رو جابه جا میکنن

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم