سلام خانما من تازه عضو نی نی سایت شدم.یک سال و نیم هست دارم اقدام میکنم برای بارداری.دیروز موعد پریودم بود اما نشدم.شب قبلش بی بی چک گذاشتم بعد از یک ساعت دو خط شد و خط دوم ی هاله خیلی کمرنگ بود.دیروز هم دوباره صبح گذاشتم بالافاصله دو خط شد ولی پررنگ تر از شب قبل.امروز صبح بی بی چک از همون مارک مدیکور گذاشتم ولی قطره چکانی که چیزی نشون نداد ده دقیقه بعدش دوباره تست نواری گذاشتم بازم مثبت شد.خاستم راهنماییم کنین چیکار کنم.فردا برم ازمایش یا نه؟ اصلا امیدی هست
سلام، منم امروز مدی کور قطره چکانی زدم منفی بود اما هنوز پری نیومده اخه همیشه دوروز جلو مینداختم الان روز پری ماه قبلم و وپری نمیاد به نظرتون باردارم؟؟
بزارین چند روز بگذره اشتباه منو نکنین رفتم آز کلی تو ذوقم خورد با وجود تستای مثبت آزمایشم منفی شد حا ...
عزیزم اصلا نا امید نشو برای بعضی ها این پیش اومده تو خیلی زود رفتی آز حداقل میذاشتی ۴روز بگذر تیتر بتا میدادی برا من روز اولی که تست کردم نواری لاوین یه خط خیلی خیلی کمرنگ شد و یه بیبی چک دیگم هیچی ننداخت دو روز بعدش مدیکور قطره چکونی زدم یک هاله خیلی کمرنگ که به راحتی دیه میشد افتاد الان منتظرم هر موقع خطش پررنگ شد برم آز خون