2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولی بده واقعا

من اینجوری بودم زندگی کلا به کامم تلخ شده بود

مثال بزنم.تو مهمونی اتفاقی میافتاد من وحشتناک بهم میریختم همونجا میشدم مثل برج زهر مار همونجا با همسرم دعوا میکردم

تازه اونی ک اذیتم کرده بود بیشتر خوشحال میشد تونسته حاله منو بگیره 

مشاورم گفت کاملا ارامش خودتو حفظ کن بعدا با همسرت راجب موضوع صحبت کن

اگه مادرشوهرت باهات رفتارش بده و تیکه میندازه یا فضولی میکنه کاملا بگو بخند خودتو مشغول نشون بده ک تیرش به سنگ بخوره

دمش گرم واقعا جواب گرفتم

قرار نیس همه بدونن تو دلت چی میگذره حفظ ظاهر کن ک کمتر ضربه بخوری

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خوبه حسش؟

من اینجوری بودنو دوس دارم ادمای دورو برم بیشتر باورم دارن (بخاطر این ویژگیم)میدونن خود خودمم و ناراحتیو بروز میدم شادیمم همینطور...واقعا ازینظر روح ارومی دارم و نگران چیزی نیستم...

حتی حرفیم باشه جلو طرف میگم پشتش دوس ندارم چیزی بگم اگرم بگم تو روشم میگم ...

ولی بده واقعامن اینجوری بودم زندگی کلا به کامم تلخ شده بودمثال بزنم.تو مهمونی اتفاقی میافتاد من وحشت ...

من از جنبه خوبش نگاه کردم 

ببین با حرفات موافقم ولی گاهی اوقات با بروز ندادن ناراحتی هرچند روش های خودش رو داره طرف شما اون کار بدش رو هی تکرار میکنه و شما هی ضربه میخوری 

من کلا معتقدم همه حواس مثل خشم اعصبانیت بی دلیل درون ما نهادینه نشده بلکه در حای مناسب باید استفاده کنیم 

مثلا یه نفر موهاش کمه ولی تو جمع فامیل باهاش شوخی میکنن و این ناراحت میشه بهتر نیست بروز بده اما با روش مناسب 

من از جنبه خوبش نگاه کردم ببین با حرفات موافقم ولی گاهی اوقات با بروز ندادن ناراحتی هرچند روش های خو ...

خب فکر کردی اون نمیدونه داره چیکار میکنه؟ میدونه از قصد با هدف اینکارو میکنه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

خب فکر کردی اون نمیدونه داره چیکار میکنه؟ میدونه از قصد با هدف اینکارو میکنه

باور کن گاهی ادم نمیدونه مثلا دیقا ی چند باری یکی چندین بار بهم میگفت موهات رشدش چقد کمه همش تکرار میکرد واقعا خوشم نمیومد بدون منظورم میگفتااا و من خیلی محترمانه گفتم باشه انقد تکرارش نکن و هی نگو

باور کن گاهی ادم نمیدونه مثلا دیقا ی چند باری یکی چندین بار بهم میگفت موهات رشدش چقد کمه همش تکرار م ...

اره بعضیا اینجورین