2777
2789

کاملا بستگی به شرایطم داره

اما زمستون معمولا هفته ای دو_سه بار

پ‌ن:چون زیاد عرق نمیکنم و همیشه تو خونم وگرنه اگه برم بیرون بعدش حتما دوش میگیرم حس میکنم ادم بره بیرون یه بوی خاص میده بوی هوا بوی خورشید یه همچین چیزی😂🤦🏻‍♀️

حمام بستگی داره تابستات اگه هر روز نرم ، یک روز در میان میرم 

زمستان هم دو روز یکبار حمام میکنم 

ولی دوش گرفتن یا گردن به پایین را شستن را تقریبا هر روز 

البته الان چون هوا سر شده و مشکل گردن دارم هر شب ممکنه نشه

کاربر قدیمی معتاد به نی نی سایت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیادی نمیرم قبلا هر روز میرفتم بعد کلا پوستم خشک شد چروک میشه موهامم ریزش گرفت دیگ الان زیادی نمیرفتم چون هر روز رفتن داغون میکنه بدنو 

بعدم من شنیدم ی چربیایی رو پوست میاد که خوبه برای بدن پس زیاد نباید ادم بره حموم توی زمستون یا تابستون همون ۳ یا ۴ روز خوبه 

💙💚اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 💛

کاملا بستگی به شرایطم دارهاما زمستون معمولا هفته ای دو_سه بارپ‌ن:چون زیاد عرق نمیکنم و همیشه تو خونم ...

وای دقیقا ادم بو بیرون میگیره فک کنم آلودگیه 

🎀

[QUOTE=366965293]ولی ربطی به عرق نداره🙃[/QUOTE خب وقتی عرق نکنی دیر تر کثیف میشی دیگه

منم اصلا عرق نمیکنم حتی روزایی که ورزش میکنم کم عرق میکنم که اونم بوی تند نداره 

ولی هفته ای حداقل دوبار حموم واجبه

من  مصی ام، ۲۵ ساله،  یک عدد نومزد(همسر)دارم که بعد از کلییی سختی بهم رسیدیم(همون جمله کلیشه ای) 😅🤷🏻‍♀️ ناقص بودن ضعف ما نیست طبیعت ماست 🤍🌱🦋 سعی میکنم انسان بهتری نسبت به گذشته ی خودم باشم 🌱🦋 نماد من 🦋 اس،  به منظور رشد و تغییر مثبت.  علاقه مند به مطالعه هستم📚 هیچ انسانی کامل نیست خودت رو بپذیر با تمام نقص هایت 💎 زندگیم ازونجایی شروع شد که درک کردم من یه انسان متوسطم هوش متوسط، زیبایی متوسط، پول متوسط و..سعی کردم با همین متوسط بودن بهترین نسخه از خودم باشم 🌱🤍    به خودم آمدم انگار تویی در من بود این کمی بیشتر از دل به کسی بستن بود ❤هرکسی از ظن خود شد یار من 🤍 farfalla🦋

منم اصلا عرق نمیکنم حتی روزایی که ورزش میکنم کم عرق میکنم که اونم بوی تند نداره ولی هفته ای حداقل دو ...

خوب شما هر روز دوش میگرید انتظار نداشته باشید عرقتتون بو بده

Tunnel Vision                                                                 

وای دقیقا ادم بو بیرون میگیره فک کنم آلودگیه

جایی که زندگی میکنم الودگی هوا نداره اما درکل هوا و خورشید بوی خاصی دارن بنظرم

خیلیا اصلا متوجه منظورم نمیشن ولی بخدا بیرون بوی خاصی میده😂🤣