2777
2789
عنوان

خونه جدیدم

| مشاهده متن کامل بحث + 647 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من هر جا می رم قانون و  با رفتار درستم انجام میدم  اول همیشه خودم پیش قدم میشم واسه تمیزی ...

من خیلی اهل رفت و امد نیستم با همسایه ها 

خودمم یه بچه کوچیک دارم نمیتونم راهرو تمیز کنم که بعدا اصلا درست نمیدونم من برم راهرو تمیز کنم این کارا باید یکی بیاد 

من اومدم خونه جدید وحشتناک کثیف بود دیگه روز اول خودم تمیزز کردم بعد بهشون گفتم کسی رو بیاریم قبول نکردن ولی برنامه ریختیم هفته یکی کدوم از همسایع ها تمیز کنه حالا دیگه درست شد

خدایا شکر  

من خیلی اهل رفت و امد نیستم با همسایه ها  خودمم یه بچه کوچیک دارم نمیتونم راهرو تمیز کنم که بع ...

خب اگه انقدر کثیفه به شوهرت بگو بره با همسایه ها پول جمع کنه کارگر بگیره ما هم ۴ واحدیم همیشه هر دو ماهی کارگر میگیریم البته ما همه همکاری می کنیم تو تمیزی

دنیا اونقدرها جدی نیست   
من اومدم خونه جدید وحشتناک کثیف بود دیگه روز اول خودم تمیزز کردم بعد بهشون گفتم کسی رو بیاریم قبول ن ...

مگه میشه اخه خودمون تمیز کنیم 

مگه جونمو از سر راه اوردم بابا 

هزینه اینمیشه که

پله 

خوب پس باید با همسایه ها صحبت کنید پول بزارید یکی بیاد تمیز کنه. مسئول کارای ساختمونتون کیه؟ پول شار ژ اینا کی میگیره؟ به اون بگید

کتاب بخوانید و برقصید. این دو هیچگاه به کسی آسیب نمیرسانند. ولتر😍😍😍😘😗🐵🐒🐕🐩🐃🐗🐃🐽🐷🐥🐣

اصلا به شما که زنی مربوط نیست  بری در خونه همسایه ها رو بزنی و از زناشون بپرسی خب اونام میگن نه یا آره 

شوهرت باید یکی از مردای ساختمون ببینه یا زنگ خونشون بزنه بپرسه دیگه یا به صابخونه بگین داستان نظافت ساختمون از چه قراره 

بدت نیاد ولی جوری شما میگی نمیخوای با همسایه هات روبرو بشی که انگار میخوای بری در خونه فامیلای شوهرت بزنی   

مگه میشه اخه خودمون تمیز کنیم  مگه جونمو از سر راه اوردم بابا  هزینه اینمیشه که

معمولا ساختمونایی که نظافتچی نمیارن 

هر کدوم از واحدها به نوبت تمیز میکنن از طبقه بالا تا پایین و حیاط میشورن 

فوقش اگه اینجوریه شوهرت باید بشوره دیگه  

کار شما که نیست بابا

عزیزم  ساختمون قبلی ماهم همینطور بود اونجا که رفتیم شوعرم با همسایه ها صحبت کرد ویه آقایی هفته ای یه بار می اومد تمیز میکرد ماهم ماهیانه  پول جمع میکردیم هم شوینده میخریدیم هم پول نظافتچی  میدادیم  

این ساختمونم که اومدیم  شوهرم به همون آقا گفت  میاد اینجا رو هم تمیز میکنه

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍