2777
2789
منو یادت رفت ک؟    

عزیزم ببخشید بخدا گرفتم ارسال نمیشد...سوره اعراف اگر خطاهای گذشته تکرار نشود نتیجه خواهید گرفت 

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
عزیزم ببخشید بخدا گرفتم ارسال نمیشد...سوره اعراف اگر خطاعای گذشته تکرا نشود نتیجه خواهید گرفت 

مچکرم دوستم

وقتی بچه بودیم بزرگا ازدواج میکردن.الان ک بزرگ شدیم کوچیکترا ازدواج میکنن.ما ب تماشای جهان آمده ایم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانما اين طوري استخاره نگيريد درست نيست

عزیزم من تاپیک شمارو خوندم کاملا درسته ،ولی این یه راهیه که آدمو از دو راهی نجات میده شاید من دلم بگه برم دنبال یه راه اما استخاره بد بدونه پس من تصمیم میگیرم اصرار نکنم و یمدت صبر کنم ،واسه همه خانمها هم الان باید همین معنیو بده،از شماهم ممنون بابت تذکری که دادی

من یه زمانی خوبی تو ذاتم بود... ولی حیف که لیاقتا کم بود...
عزیزم من تاپیک شمارو خوندم کاملا درسته ،ولی این یه راهیه که آدمو از دو راهی نجات میده شاید من دلم بگ ...

خوب ديگه استخاره فقط براي وقتي هست ك ما تو دوراهي هستيم

و استخاره يعني نظر خدارو خواستن توي دوراهي 

وخداوند همين رو توي قران اورده  به همين معني وامام صادقم گفتن فقط در دوراهي بايد استفاده بشه

ولي بعضي از ماها اصلا فكر نميكنيم 

تحقيق نميكنيم مشورت نميكنيم خوب و بدو جلو رومون نميزاريم از همون اول ميريم سراغ استخاره 

نمونش وقتي خاستگار براي يه دختري مياد 

خدا فقط تو دوراهي هاي ما به ماراه چاره داده وگرنه ك ما حق نداريم از همون اول نظر خدارو بخوايم

خدا به هر كسي عقل داده منطق داده درك داده تا بتونه خودش تصميم گيري كنه واين تصميم هاي ما راهيه كه تو زندگي انتخاب ميكنيم وگرنه ك براي چي به دنيا اومديم غير ازاينه ك امتحان شيم 

وگرنه از همون اول براي همه كار استخاره ميكنن كه نظر خدارو بخوان و چيزي به نام اراده در انسان ها ميره زير سوال

ميتونيين معني استخاره رو در قرآن در بيارين يا كتاب وسائل اشيعه رو بخونيد عين سخن امام صادق توي اون هست 

خسته‌ام از «چطوری‌؟»های توخالی،از لبخند‌زدن‌های دروغین،از تظاهر،از بخش اعظمی از زندگی‌.دلم می‌خواهد ورقی بچسبانم روی پیشانی‌ام،رویش درشت نوشته باشد:«این آدم بریده است!رهايش كنيد ...>>همين.
باشه نیت کن

میشه منم خواسته کنم بگین کی بهش میرسم ؟؟

ته دیگ عشق اول را هرچقدر که بسابی چه با اسکاج دوست داشتن های بعدی چه با سیم ظرفشویی عاشق شدن های بعدی از دلت  پاک نمیشودحالا تو هی بساب و از صدای ناهنجارش سردرد بگیر ...
عزیزم ببخشید بخدا گرفتم ارسال نمیشد...سوره اعراف اگر خطاهای گذشته تکرار نشود نتیجه خواهید گرفت 

براى منم ميگيرى عزيزم؟

چرا وقتی داریم بهترین روزهای زندگیمونو میگذرونیم، نمیدونیم اون روزها بعدا قراره انقدر دست‌نیافتنی بشن…