_shine_ مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 عنوان یه دروغ بگو | مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 228 پست یه دروغ کامنت کنید ! هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/14 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 فیکشن براش تدارک ببین 😂 بلکه اون بیاد دوسپسرشو بپذیره وای بچه اس بابا خوب میشین با هم چشم حتماااا، داداشم با داداشت چ شوند، منم میشم خواهر شوهر داداشت😐🤣ب همین امیدوارم 🥲😂 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 چشم حتماااا، داداشم با داداشت چ شوند، منم میشم خواهر شوهر داداشت😐🤣ب همین امیدوارم 🥲😂 ترکیب سمی 😂 خیلی شرورن مامانم همین الانم غر میزنه اون موقع سکته میکنه خدای نکردهواخخخ 🤣🤣🤣🤣🤣 شاید تو هم باید با کی پاپ شروع کنی نزدیک شی بهش هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 ترکیب سمی 😂 خیلی شرورن مامانم همین الانم غر میزنه اون موقع سکته میکنه خدای نکردهواخخخ 🤣🤣🤣🤣🤣 شا ... تففف، غر چرا؟هع😁🤣🔪هنوز زوده، من خودمم هنوز چیز زیادی نمیدونم 😂 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 تففف، غر چرا؟هع😁🤣🔪هنوز زوده، من خودمم هنوز چیز زیادی نمیدونم 😂 هیچی میگه همش بیرونه غذا باید دو پرس براش بذارم بره رفیق بازی کلا از این غرغرای مامانا ولییییییی همیشه طرف پسرشه همیشه در همون حد که میدونی 😂 با بی تی اس بچه ها معمولا ویدئو فانی بی تی اس رو دوست دارن یا کلیپای جی هوپ چون خیلی اکتیوه هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
1090_mahpishony عضویت: 1402/05/29 تعداد پست: 47738 هیچی میگه همش بیرونه غذا باید دو پرس براش بذارم بره رفیق بازی کلا از این غرغرای مامانا ولییییییی همی ... اهااا، نیمدونه حالا سر دامادش غر میزنه😔مامانا پسر دوس دارن اکثرا🥲تو ابجیت چجوری بهت گفت اولش ؟ من نمیتونمممم😂😭 میخوام به نیمه ی تاریک ماه لبخند بزنم، چون همه نیمه ی روشنش که معلومه رو دوست دارن..`
متولد_بهمن عضویت: 1397/09/20 تعداد پست: 20296 من ب تمام ارزوهام میرسم همیشه آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حلشه :)
مامانه_اورامان عضویت: 1399/07/13 تعداد پست: 5522 منداز بچگی خیلیی شاد زندگی کردم اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 اهااا، نیمدونه حالا سر دامادش غر میزنه😔مامانا پسر دوس دارن اکثرا🥲تو ابجیت چجوری بهت گفت اولش ؟ من ... جرررر🤣🤣🤣🤣🤣فکته آبجی من اکسوال سر سخته اولش منو با اکسو آشنا کرد موزیک ویدیو هاشونو میذاشت برام تو تبلت منم نگاه میکردم بکهیون رو نشونم میداد راجبشون حرف میزد ... هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
jan_nareh عضویت: 1403/02/27 تعداد پست: 285 اصلا استرس ندارم حرص گذشته ام نمیخورم خـدایا شـکرت 💕 داده ات نــعــمـت 🤍 نـداده ات حـکـمـت 🩵 گـرفـته ات عـلـت 🩷