_shine_ مدیر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 عنوان یه دروغ بگو | مشاهده متن کامل بحث + 1284 بازدید | 228 پست یه دروغ کامنت کنید ! هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها... 1403/10/14 | 23:49 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 😁😁 شماره بدم پاره کنید؟😂 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7051 واتت دروغ بود دیگه برعکسش کن همونو « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 دنیای قشنگی داریم همه با هم خوبنصلح و آرامش همه جا موج میزنه دنیای قشنگی داریم... هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 با تمام وجودم خوشححاااالم منم همینطورررر هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 دروغ بود دیگه برعکسش کن همونو آها :) هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7117 شماره بدم پاره کنید؟😂 وایی ن تو روخدا بسه اربس شماره جم کردم پاره کردم خسته شدماوووف😁 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 وایی ن تو روخدا بسه اربس شماره جم کردم پاره کردم خسته شدماوووف😁 بریم با هم رامیون بخوریم؟😔 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7117 بریم با هم رامیون بخوریم؟😔 نوچ😆 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 نوچ😆 باش😂 هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
princess_modern71 عضویت: 1401/07/18 تعداد پست: 7117 باش😂 😁😁 ↝𝒔𝒉𝒆 𝒒𝒊𝒓𝒍 𝒕𝒉𝒆 𝒃𝒆 𝒐𝒘𝒏 𝒅𝒓𝒆𝒂𝒏𝒎 𝒅𝒆𝒓 𝒓𝒂𝒍𝒕𝒊 𝒄𝒉𝒂𝒏𝒒𝒆.↜🧚🏻♀⃟🌸 ⊰↫اون دختری باش که خودش رویا هاشو 🌥🍓↬⊱ ≼🖇🍒↭به واقعیت تبدیل میکنه↭🌻️پرنسس۷۱سابق آرزوها و خواسته هامو رها کردم ❤️
starfault عضویت: 1400/06/22 تعداد پست: 4660 و دلمم براش تنگ نیست دلم براش تنگ شد و پیامش دادم و رفتم دیدنش بهم روی خوش نشون داد🙂
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 😁😁 پسر میشدم هیچ وقت نمیتونستم مخ بزنم :/ هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...
_shine_ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/10 تعداد پست: 1925 دلم براش تنگ شد و پیامش دادم و رفتم دیدنش بهم روی خوش نشون داد🙂 دائما یکسان نباشد حال دوران غم مخور... هدف من بزرگترین شیطان شدن است. تمام کسانی که مرا به اینجا رساندند همگی مرا میخواهند، اما مدتی دیگر همگی زیر فرمان من خواهند بود ...ایتاچی اوچیها...