2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا همه از ۰۰۱ خوششون میاد اونکه خیلی عوضی بود اومد بود تو بازی خودشولی از تر‌نسه خوشم اومد بامرام ب ...

خو جذاب و جنتلمن بود 😂😂😂

این فصل ۴۵۶ رو دوس نداشتم با اون نقشه مسخرش همه رو به کشتن داد 

چرا همه از ۰۰۱ خوششون میاد اونکه خیلی عوضی بود اومد بود تو بازی خودشولی از تر‌نسه خوشم اومد بامرام ب ...

خیلی خفن بود ترنسه مرام + قدرت جنگی 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

چه ربطی داره باز😂😂😂😐😐😐در ضمن فکر کنم منظورت رپره بود

نع 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

خو جذاب و جنتلمن بود 😂😂😂این فصل ۴۵۶ رو دوس نداشتم با اون نقشه مسخرش همه رو به کشتن داد

خیلی تسلطشون رو بازیکنا زیاد بود خوشم نیومد

منتظرم یه بی تی اس فنی چیزی بیاد یگه اون یوتیوبره

بازیگر نقش یوتیوبره که اصلا ربطی به بی تی اس نداره چون خواننده نبود و بازیگر بود

احتمالا منظورتون رپره است که اونم تاپ عضو گروه بیگ بنگ هست نه بی تی اس

آدما حتی اگه بخوان هم نمیتونن نسبت به هم بی تفاوت باشن/ صبر میکنم تا صبرم تمام شود، صبر میکنم تا خدای مهربان به من اجازه‌ی انجام کارم را بدهد، صبر میکنم تا از صبرم کوه ها آب شوند، صبر میکنم تا صبر بداند من بر چیزی تلخ تر از صبر، صبر کرده ام

کی تسلطش زیاد بود؟

گرداننده های بازی توی اتاق فرماند

چون کنترلشون میکردن نمیرن؟

اونجا که راحت تونستن زمین بزنن انقلاب رو