2821
2789
نمیدونم هنوز تو شوکم1 دی با 12 روز تاخیر پریود شدم دهم لکه قهوای دیدم چون عسل و سیاهدانه اینجور چیزا ...

به به مبارکه 

لکه بینی برا همه اتفاق میافته؟

مگه میشه 10 روز پیش پریود باشی و الان باردار باشی!؟ اشتباه میکنی فکر کنممنظورت اینه که 10روز از پاکی ...

بخدا 1 دی تا 5 دی پریود بودم الانم 14 هستش

میگم دیگه خودمم هنوز نتونستم هضم کنم

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخه چهار روز بودروز قبلشم ازمایش دادم منفی بود

شاید اون موقع هنوز از لقاح 14 روز نگذشته بوده

فقط 22 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نمیدونم بخدا بتام دو روز قبل 123 بود بی بی چکم تازه داره پررنگ میشه دعام کنید خارج رحمی نباشه

نه انشالله، دخترخاله من 5 تا بچه داره سر همه بارداری‌هاش چند ماه اول پریود میشد

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
نه انشالله، دخترخاله من 5 تا بچه داره سر همه بارداری‌هاش چند ماه اول پریود میشد

خدا حفظشون کنه 

من پارسال ی سقط داشتم خیلی میترسم اینم مشکلی داشته باشع 

شوهرم انقد خوشحاله همین که بتای مثبتمو دید رفت واسم انگشتر خرید

خداکنه نخوره تو ذوقمون

خدا حفظشون کنه من پارسال ی سقط داشتم خیلی میترسم اینم مشکلی داشته باشع شوهرم انقد خوشحاله همین که بت ...

نه انشالله نذر علی اصغر کن، انشالله بمونه واست صحیح و سالم، عروسی و دامادی را ببینی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 23 ساعت پیش
2791
2779
2792