2777
2789
عنوان

بیاین یه چیزی به من بگین😩😓🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 19 پست
درس نمیخونی؟کار نمیکنی؟یکسال تایم زیادی نیست بهش فک نکنسعی کن اهنگای غمگین گوش ندی ک ادمو نابود میکن ...

چرا قراره اگه خدابخواد برم سرکار

وای پنج سال خیلی سخت تره که امیدوارم منم به زودی فراموشم بشه🥲

ازدواج کردین الان؟؟

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

چرا قراره اگه خدابخواد برم سرکاروای پنج سال خیلی سخت تره که امیدوارم منم به زودی فراموشم بشه🥲ازدواج ...

من خیلی روحیم خوب شده بود برنامه داشتم برا زندگیم شاد بودم تا میومد تو ذهنم تتلو گوش،میکردم انگار اب رو اتیش بود از اون موقع دیگه ی روزم اهنگاشو نذاشتم کنار ارامشه برام

برو سر کار باشگاه ثبت نام کن حتما

دیگه بهش فک نکن

تو قسمتت نبوده اگه بود ازدواج نمیکرد هروقت زد ب سرت عکسشونو نگاه کنی اهنگ دیس لاو گوش کن یا زنگ بزن ب یکی از دوستات شروع کن چرت و پرت گویی

من زنگ میزدم ب دوستم میگفتم شروع کن تا زنگ نزدم بهش شروع میکرد از سیاست از مدل مو از لباس از باغ از دبی از رونالدو و و و همینطوری ساعتها حرف میزدیم تااز سرم میفتاد

دوس ندارم ناراحتت کنم ولی برا من برگشت بعد مدتها پشیمون بود اونم وابسته شده بود تو اون تایم

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی روحیم خوب شده بود برنامه داشتم برا زندگیم شاد بودم تا میومد تو ذهنم تتلو گوش،میکردم انگار اب ...

اهنگ شاد خیلی گوش میدم الانم دوست دارم گوش بدم پاشم برقصم😍😂 ولی شهادته

حتما برم سرکار دستم توجیب خودم باشه برای حال روحیم خیلی برنامه ها دارم...

برام دعاکن لطفا❤️‍🩹🙏🏻

میشه برام یه صلوات بفرستی دوست عزیز به نیت اینکه سال دیگه خدابخاد و اون چیزی که تو ذهنمه برام اتفاق بیفته،دمت گرم🙂❤️

اهنگ شاد خیلی گوش میدم الانم دوست دارم گوش بدم پاشم برقصم😍😂 ولی شهادتهحتما برم سرکار دستم توجیب خو ...

حتما عزیزم🩷🩷🩷🩷انشالله ب بهترینا میرسی و ارامش خاطر

باور کنید هیچوقت در شناختِ کاملِ هیچ‌کس موفق نخواهید بود؛آدم‌ها، همیشه در بهترین زمانِ ممکنِ زندگیتون، با رفتاری غیرِمنتظرهتمام امیدهاتون رو بر باد میدنو رها میشوید.   من فقط صفرو صدم حد وسطم مرد.                      یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

حتما عزیزم🩷🩷🩷🩷انشالله ب بهترینا میرسی و ارامش خاطر

فداتشم❤️