2777
2789
عنوان

تقدیر به گور پدرش می‌خندد 🦋🍃

5930 بازدید | 7 پست

🍄🍂

دنیا منم آن که آخرش می‌خندد🤫

روزی به غم پشت سرش می‌خندد

آری منم آنکه خویش را باور کرد

هرچند جهان به باورش می‌خندد🙂

یک روز همین آدم رویاپرداز

رویاش نشسته در برش می‌خندد 🫰🏻❤️

یک قصه تازه می‌نویسد از خود

یک قصه که در سراسرش می‌خندد😲

تقدیر دوباره مانعم خواهد شد؟ 

تقدیر به گور پدرش می‌خندد😅

🦋🍃#  

ســخــݩــےازڋیــآږڋݪــ#  

حیران‌خاتون#  

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

امیدوارم صاحب این تاپیک روزی به این روز ها بخنند👐🌈

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه حکمت شماره ۱۶ می فرماید : ﻛﺎﺭﻫﺎ ﭼﻨﺎﻥ ﺭﺍﻡ ﺗﻘﺪﻳﺮ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﭼﺎﺭﻩ ﺍﻧﺪﻳﺸﻲ ﺑﻪ ﻣﺮﮒ ﻣﻲ ﺍﻧﺠﺎﻣﺪ.

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 
حضرت علی علیه السلام در نهج البلاغه حکمت شماره ۱۶ می فرماید : ﻛﺎﺭﻫﺎ ﭼﻨﺎﻥ ﺭﺍﻡ ﺗﻘﺪﻳﺮ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﭼﺎﺭﻩ ﺍﻧﺪﻳﺸ ...

حرف شما کاملا درست 

اما تقدیر رو هم ما می‌سازیم 

با قدرت تعقل و تفکر که اگر ما در این سرنوشت دخیل نباشیم پس این قدرت ها هیچ و پوچ هستن و حکیم بودن خداوند رو زیر سوال بردیم 🍃🦋

شهر از صدا پر است ولی از سخن تهی 🦋🍃 مبتلایم به هنر تدریس 🫰🏻https://abzarek.ir/service-p/msg/2254075

حرف شما کاملا درست اما تقدیر رو هم ما می‌سازیم با قدرت تعقل و تفکر که اگر ما در این سرنوشت دخیل نباش ...

همونم که تو میسازی همون تقدیره دیگه 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد