2777
2789
عنوان

خونه جدید😐

| مشاهده متن کامل بحث + 579 بازدید | 26 پست
نه اصلا تو یه آپارتمان باهم بودن اشتباهه،هر چقدم باهم رابطتون خوب باشه این همه نزدیک بودن مشکلاتی می ...

شما از کجا میدونید. شاید استارتر از اون عروسا باشه که هفتا مادرشوهر میذاره تو جیب چپش

هرگز باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگری مقایسه نکن، به دیگران حسادت نکن و از زندگی خود راضی باش و این برای تو بهتر است اگر بدانی.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونمون 95 متره خونه ها جدید که قراره بسازه صد و خورده ای قراره باشن شوهرم میگه یه پیشرفته واسمون گفت ...

واسه ده بیست متر خونه بزرگتر استقلالتون رو ازبین میبرید

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

به نظر من اصلا تاپیک زدن و پرسیدن نداره

آرامش خودتو به جند متر خونه بزرگتر نفروش

شوهرتم فوقش ی مدت ناراحته بعد دوباره عادی میشه

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
خونمون 95 متره خونه ها جدید که قراره بسازه صد و خورده ای قراره باشن شوهرم میگه یه پیشرفته واسمون گفت ...

بگو اگه قصدت پیشرفته خوب همت کنه و با همبن متراژ یه جا دیگه خونه بخره . حتما که نباید بره تو اون اپارتمان

⁦♥️⁩⁦♥️⁩

منم همین شرایط شمارو دارم سفت وایسادم گفتم نه دلایلشم واسه شوهرم گفتم اونم الان موافقه میگه نه تو یه ساختمون نمیایم

اثر انگشتان ما تا ابد بر روی قلب هایی که لمسشان کرده ایم میماند.....                                                                 من به همه ی کاربرا میگم عزیزم پس اگه آقا هستی الکی جوگیر نشو ،قضیه فقط اینه که متوجه ی جنسیتت نشدم...😶

خانواده شوهرم خیلی خوبن خیلی ولی مادر شوهرم یه اخلاقا به خصوص داره که اصلا زمین تا اسمون با عقاید و طرز فکر من متفاوته و زبون تندی هم داره از همه هم انتظار داره اوایل عروسیم زیاد رابطه داشتم باهاشون الان فقط روزی نیم ساعت یه ساعت با شوهرم نیریم البته 14 روزی که شوهرم هست 14 روز دیگه من همش اونجام

اصلا خوب نیس. دیگه فکر نمیکنم شیش تر و دوست با خانواده شوهر باشه ولی خوب نیس 60متر باشه خونت ولی حداقل دوتا خوته اونورعروس هر کار کنی عروسی. 

بخدااا من کارایی کردم ولسشون که مطمعنم هیج عروسی نمیکنه از اخر دخترشون 

اونام بد نیستن خداروشکر ولی خو ....

بشین سرجات صدات در نیاد بزار تو 90متر باشی واسه خودت پادساه باش 

بیکاری اعصاب خودتو داغون کتی